![]() |
|
![]() |
#211 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ağaç olarak gördüm ,üstelik kış ortasında nefis kokan çiçekleriyle ama resim çekmedim malesef ,Ben de yeni ektim daha topraktan yeni kaldırdı başını 2 yaprak şaşırttım . Çok kalın bir gövde yepısı var .Narin değil .Arkadaşım ağacını 4yıllık olduğunu söylemişti .Çok güzeldi beklemeğe değer . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Satı bu söz senin için de geçerli. Bana tek dalını bırakmak şartı ile ne istiyorsan al. ![]() Sebo, Pasifloranın eli kulağında. Bu gün yarın açar. Tepelerinden budamıştım küsmüş gibi yapıyorlar.. (Lakin hazırlıkta gibi ![]() Teşekkürler Orhan bey. Amin. Allah hepimize ağız tadı versin. Nurcanaybay hanım, gerçekten de hiç bitlenmedi. İlginç. Çiçeklerinin süresi kısa malesef. Yeterince boya gitti zaten, bundan sonra dallarını budaklarını kesmem ![]() Hhatice haklısın beklemeye değer. Allah ömür versin de bekleriz.. yine görürsen eğer, resimlersin e mi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küçük çiçekli mi?. Büyük mü?.. (Aklıma düşürdünüz şimdi). ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk baharda çok yoğun açıyor ama yaz boyu aynı yoğunlukta açmıyor, daha seyrek açıyor, hafif de bir kokusu var. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl hercai menekşesi bulunan alana, tohumdan çimlendirdiğim kına fidelerini diktim. Az ileride küçük boş bir alan vardı oraya da hazır fide olarak aldığım begonyaları diktim. Yine tohumdan yetiştirdiğim papatya fidelerini de, begonyalarla aynı hizaya diktim. (Geçen yıl glayöl soğanlarını çıkartmayı unuttuğum için aynı noktadan irili ufaklı glayöller oluştu. Umarım gelişebilirler. ) Amaryllisler de açtı. Çiçekleri bittiği için çekmedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Pasiflora yine sağlıklı ve büyümeye gelişmeye en azimli bitkilerden. Avustralya Dutu için ne kadar övgü dizsem hakediyor. Bu sene meyveden yıkıldı daneleri de daha iri oldu. Dut severlerin mutlaka bu cinsini de edinmesini isterim. Düzenleyen habibe : 04-06-2010 saat 12:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Meyve miktarını artıranlardan biri de erik. Hepsini yedik tabi ![]() Kendiliğinden yetişen yabani erik, önceleri yeşil can eriği gibi. Daha sonra kızarıyor. Düzenleyen habibe : 04-06-2010 saat 12:23 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
Süs biberlerini sökmemiştim. Bu yıl kendiliğinden yeşerdi yine. Bu güzel bitki aloe vera saksısında kendilinden çıktı.. adı nedir bilmiyorum. Güler hanımın verdiği mavişler 3 köktü. Birisini anneme verdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Habibe'ciğim Adenium ne kadar büyümüş .Ne zaman ekmiştin ? Kaktüslerin ve sukulentlerinde çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sn habibe sarmaşık gülleriniz yerlerine sığmaz olmuş,üstelik üzümün tahtına göz koymuşlar. Gerçekten görüntü çok güzel çiçeklerinizde öyle.Mantarlarda yerini bulmuşlar onlarda görselliği tamamlamış. Bahçenizde keyifli sağlık dolu günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|