![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. denizakvaryumu, Tüm yazılanları heyecanla okudum, sanki benim düşüm gerçekleşmiş gibi... Benim de aklıma Atatürk ve A.O.Çifliği anektodu geldi... İster dozerle, ister botla **** ultra light ile gidin.. Orası sizin toprağınız. ![]() Başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Sevgili Denizakvaryumu; Bahçe mevzuunu nihayet çözdüğün için tekrar kutluyorum.. Bahçen hakikaten de son derece..ee...nasıl derler...beyaz gözüküyor... ![]() Bahçeye ilk gidişinde ben de gelip görmek isterim doğrusu.. Şaka bir yana, etrafın vahşi olması çok iyi bence, türlü hayvanat, endemik tür, kafanı dinleyeceğin bir ortam, en başından kendi keyfine göre etrafı organize edebilmen, doğal manzara, vs bir sürü avantajı var aslında.. Üstelik, yol çamur, yokuş ve konusuna da kesinlikle takılma...Ultralightla direkt üzerine konacağımız için, yaz kış farketmez nasolsa bize.. ![]() Benim evde hala biraz tohum var..Biber, bezelye, domates, vs vs..Geldiğimde onları da ekeriz belki.., Selam ve sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size haber vereceğim. Saçma ile popodan vurulma tehlikesini bir yana bırakırsak bu ultra light işi kafama gerçekten yattı. Balıkçı Serdarın da dediği gibi bir de tüp taktırırsam benden kralı olmaz. ![]() Tohum konusu bu sene için mümkün değil, önce araziyi düzleştirmem gerek ![]() Ancak öksüz ve yetim meyve fidanları kabul edilir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
"Armutun çöpü var, kirazın sapı var " demedim. Aldım. ![]() Öteki türlü "yok imar geçecek mi, elektrik gelecek mi, yağmur yağınca ne olacak"? gibi sorunlara kafamı taksaydım ,almam mümkün olmayacaktı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben bu sayfaya gelmiyeli neler neler olmuş, ne içatlar ne fikirler oh oh oh, valla hayranım şu türk zekasına nasıl nasıl bir çare buluruz, buluruz da, bulurken arkadaşımızdan da olmıyalım. Ne o ultralight midir nedir, Ama sayın denizakvaryumu ona binilirimi ya, şeytan arabası, baksana şu fotoğrafa adam ne düşünüyor dersin, gözlerini kapamış aklına gelen duaları sayıyor. http://agaclar.net/forum/attachment....6&d=1243254728 Aman abicim sen gel beni dinle al bir karakacan rahat et, ultralight'miş, atv miş, boş ver sen onları al bir karakacan dağ bayır dinlemez dört çeker, benzini bittimi sal cayıra depoyu doldurur devam edersin, ara sıra müzikte söyler, hatta bahçeyi bile sürer. |
|
|
|
![]() |
|
|