![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Durun hemen paniklemeyin ![]() Daha olmadı benim botla gideriz yine gideriz, merak etmeyin. Siz biraz kürek çalışın bu arada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Japonlarla Türkler bir gün kürek yarışması için anlaşmışlar takım kurarak Haliçte yarışma yapacaklar. Neyse tüm hazırlıklar yapılmış yarışma başlamış öyle böyle değil Japonlar bizimkilere nal toplatmış ama Japonlar da şaşırmış bu kadar fark nasıl olur diye? Ve başlamışlar araştırmaya. Sonuçta; Japon kürek takımının bir yönetici, diğerlerinin kürekçi Türk kürek takımının bir kürekçi, diğerlerinin kürekçinin sicil amiri olduğu ortaya çıkmış. Diyeceğim o ki beyaz topraklara biz kürekle de ulaşamayız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Ortalarda bir yere gelince ben yapacağımı bilirim, yeterki ortalara (mümkünse en derin yere) kadar dayanın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Teşekkür ederim. Amin .İnşallah. Umarım gönlünüzdeki gibi bir bahçe yaparsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
O zaman "kamyon iç lastiği" yetecektir, küreğe de gerek yok ![]() Tek kişi olunca "HOBAREY*" diye naralarda atılabilir ![]() *Seneler öncesinin Çarşaf ve Gırgır dergilerine ithaf ediyorum bu narayı, hey gidi gençlik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili denizakvaryumu, ne yaptınız ettiniz, yılmadınız sonunda bahçe sahibi oldunuz ya azminize vallahi bravo ![]() Hayırlı uğurlu olsun. Yapabileceğimiz birşey, buralardan bir isteğiniz olursa çekinmeden yazacağınızı biliyorsunuz değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Moralinizi bozmak istemem ama, hadi sizin evin önünden kalkıp bahçeye "yumuşak" iniş yaptınız, peki oradan tekrar nasıl havalanmayı düşünüyorsunuz. Helikopter olsa neyse ![]() Kuru havada, yamaç paraşütü bile olur ama kuru havada zaten sorun yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Belki bir araya gelirsek, el birliğiyle, neden olmasın ![]() Ama yolunu yaptırmak daha ucuza mı gelir ne, hem helikopter bahçede neyse de evde, park sorunu vs., yok yok biz yolu yaptıralım en iyisi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet eninde sonunda bahçe sahibi olacağım belli idi ama bu kuş uçar kervan geçmez yerden olcağını ben de tahmin edemedim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Deniz Akvaryumu hayırlı olsun ve kolay gelsin.Ben 250 metrekare bahçeyi iki senedir adam edemedim.Sizin işiniz daha da zor.Ama üstesinden gelirsiniz mutlaka. Eğer fotoğraflardan tanıyabilirseniz ayı sarmısaklarınız benden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Bu iş çok zor, siz iyisimi bir karakacan ile bu işi çözün, hemde ucuza mal edersiniz ![]() ![]() ![]() Sayın deniz akvaryumu, bir bahçe aldın seni aldığına da alacağına da pişman edeceğiz, ama sen bizlere bakma, çok güzel olacağına eminim, önemli olan öyle bir yerde bahçe kurmak, düz ovada bahçeyi herkez kurar. Atamız çifliği nerede kurdu bilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Yeni bir ev ,bir bahçe .....düşüncesi bile beni heyecenlandırmaya yetiyor.Kimbilir siz ne haldesinizdir.Bizi çok bekletmeyin ![]() Ben yazışmalarda kaçırdım sanıyorum , aldığınız yer Ankara da mı Karaburun da mı ? Her nerede ise en güzel yıllarınızı orada geçirmenizi diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşlar bugünkü tarhun toplantısında söz verdiler, haftaya herkes bir kürekle yardıma gelecek. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ankara-Patagonya arasında, google earth de dahi bulunamayan bir yer. Tam yerini inanın daha tespit edemedim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Sn. denizakvaryumu, Tüm yazılanları heyecanla okudum, sanki benim düşüm gerçekleşmiş gibi... Benim de aklıma Atatürk ve A.O.Çifliği anektodu geldi... İster dozerle, ister botla **** ultra light ile gidin.. Orası sizin toprağınız. ![]() Başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|