![]() |
|
![]() |
#1201 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Manzara süper! Ağaçlar ve su... Tam huzur yeri. Bir de yüzüldü mü tam bir parçası gibi hisseder insan. Şu renkli renkli küçük evciklere bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
Viyana`da parklarda yapiliyormus diye okudum gazetede. Bilin bakalim hangi ülkeden gidenler yapiyor? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili uzayli, denizle kiyaslanmasa da yüzüyoruz su tertemiz. O evler tatil icin kiralanan bungalov evler. Ayrica bir de kücük otel var kiyida. Biz daha hic kalmadik ama ücüncü bebek de gelince birkac gün deneyelim diyoruz. Cocuklar cok seviyor cünkü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Ağaç Dostu
|
Zinnialar acik pembe acti, günesi gördükce koyu pembeye dönüstü. Bu yil cok memnun kaldik görüntüsünden, önümüzdeki yaz ekilecekler listesinde. Rengârenk bir zinnia öbegi yapmayi düsünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Ağaç Dostu
|
Iki yildir saksida cansiz cansiz iki yaprakcikla duran astilbe topraga alinca gelisip cicek acti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Ağaç Dostu
|
Kinalarin boyu cok uzadi. Renk renk cicek actilar. Yakindan koklayinca hafif bir kokusu da var. Cosmoslar da orda burda acmaya basladi. Cicegi gecenleri kesiyorum yeniden cicekleniyor. Yalniz üc paket tohum fazla geldi. Hemen hepsinin cimlenecegini beklemiyordum. Önümüzdeki yil bir paket ekeyim bari sonra nereye sasirtacagimi sasiriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Ağaç Dostu
|
Bendeki acik pembe buddlejalar kokusuz diye ümidi kesmistim ancak ücüncüsü koyu mor acti. Cicegi leylaga cok benziyor ve cok güzel baharatli bir kokusu var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Ağaç Dostu
|
Mavi hatmi de acti. Cicekleri her yil sanki daha büyüyor. Bir cicegi avucum kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fikreteren`in cörekotlari, digeri de sanirim kalifornia gelincigi. Tütün cicekleri de acmak üzere. Medine dügmesi sanirim sonbaharda acar. Böylece bu yil sevgili Hhatice ve sevgili Adalet ablanin gönderdiklerinin yeniden ciceklenmesiyle bana tohum gönderen sevgili dostlara mahcup olmamis oldum. Herkese tekrar tekrar tesekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Çiçeksever70 eklediğiniz dere ve göl resimlerine bayıldım....harika yerlerde çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz.Al eline fırçayı , geç şövalenin başına tarzından......Bayıldım ördeklere ,ve küçük bungolov evlerin renk ve dizaynlarına.....Mavi hatmi hiç görmemiştim.Tohumdanmı yetiştirdiniz....Çiçekleriniz ve bahçeniz herzamanki gibi renklive çok güzeldi....Petunyalarda tohumdan yetişmiş çok sıhhatli görünüyorlar. artık hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Kolay gelsin..Sevgiler selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadasim lir, vapur dumanini inceledim güzel bir cicegi var. Artik saksilarda cimlendikleri gibi biraktim dokunmuyorum. Acarsa anlayacagim kesin olarak ne oldugunu. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Ağaç Dostu
|
Burada bir adet var, eve yeni bebek gelmesine yakin bahcelere bir leylek konur. Bebek dogunca da leylegin gagasina bebegin cinsiyetine göre mavi ya da pembe kiyafet giydirilmis bir oyuncak bebek asilir. Böylece tanidiklar, komsular eve bebegin geldiginden haberdar edilir. Ilk oglum Istanbul`da dogdu, ikincisinde yapmamistik bahceli evimiz yoktu ama bu kez cok istemistim. Esim sagolsun leylek bulup getirmis. Leylegimizi bahceye koyduk bebegi bekliyoruz artik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Leyleğe bayıldım. Tam ucuna da bebeğe dair bir ipucu yazacaktım ki, okuduğumda zaten bunun gelenek olduğunu öğrenmiş oldum. Çok güzel,çok beğendim... Leyleğin gagasındaki oyuncağı merakla bekliyor olacağım. ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Ağaç Dostu
|
O oyuncagi biz de merak ve heyecanla bekliyoruz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Hadi hayırlısı allah sağlık sıhhatli nasip etsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Ağaç Dostu
|
Bizdeki ''Seni leylekler getirdi.'' kandırmacasıda çok uluslu bir hikaye galiba! ![]() ![]() Neyse gelsinde, bahtı açık gelsin. Bereketi ile gelsin. Not: Bu arada 1247 no'lu mesaj- ikinci fotoğraftaki bitkiniz ''Coreopsis (Çift renk)- Kız gözü çiçeği. Bende birkaç gün önce öğrendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Ağaç Dostu
|
Leyleğiniz pek güzelmiş sevgili çiçeksever. Peki gagasına asılamn haberci bebek ikiz ya da üçüz doğumda 2 ya da 3 tane mi oluyor ?. Leyleğinizin bebekli fotoğrafını da paylaşın bizle, hayırlısıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Ağaç Dostu
|
Tüm iyi dileklerde bulunan dostlara tesekkür ediyorum. Hamileligim boyunca sizleri yanimda hissettim. Demek ki insanlarin illa ki yüzyüze tanismasi gerekmiyor... Vildan hanim sorunuza gelince birkac cocuk olunca bebek sayisi ona göre konuyor. Bazi evlerde bebek sayisi kadar leylek konabiliyor ya da leylegin gagasina iki bebek konuyor. Bebekli halini de göreceksiniz hatta bebegin resmini de sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagim bu kadar manevi destekten sonra... Herkese sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul ben de size hayirlisiyla torununuzu kucaginiza almanizi dilerim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın çiceksever 70 yeğenimizin hayırlı haberlerini bekliyoruz.Hayırlısı ile dünyaya gelmesi en büyük dileğimiz. çiceklerin bir kısmı çıkmış bir kısmı çıkmamış sanırım.çıkmayanları tekrar gönderirim.Californiya gelinciği ,çörekotunun pembesi çıkmamış sanırım. bu sene içinde yeni tohum çeşitleri ile yenilerini gönderirim inşallah sağlıcaKLI kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Ağaç Dostu
|
Sayılı gün çabuk biter Çiçeksever'im, şurada ne kaldı ki, o muhteşem duyguyu bir kez daha yaşayacaksın inşallah. Bu arada bahçen her zamanki gibi çok canlı ve güzel, güzelliklerin artması dileği ile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar hepinize tek tek tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin. Bu pozitif enerjiyi yanimda götürecegim hastaneye giderken. Daha Agustos´un 3üne kadar buralardayim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet bahcemde aksam sefasinin ciceklendigini gördüm!!! Cok ugrastim, cok yerde cimlendirmeyi denedim, sonunda sevdikleri bir duvar dibi buldum. Mis gibi kokup bize cocuklugumuzu hatirlatiyor. Cocukken en sevdigim ciceklerdendi aksam sefalari ve küpeler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|