![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Manzara süper! Ağaçlar ve su... Tam huzur yeri. Bir de yüzüldü mü tam bir parçası gibi hisseder insan. Şu renkli renkli küçük evciklere bayıldım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili uzayli, denizle kiyaslanmasa da yüzüyoruz su tertemiz. O evler tatil icin kiralanan bungalov evler. Ayrica bir de kücük otel var kiyida. Biz daha hic kalmadik ama ücüncü bebek de gelince birkac gün deneyelim diyoruz. Cocuklar cok seviyor cünkü. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Zinnialar acik pembe acti, günesi gördükce koyu pembeye dönüstü. Bu yil cok memnun kaldik görüntüsünden, önümüzdeki yaz ekilecekler listesinde. Rengârenk bir zinnia öbegi yapmayi düsünüyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Iki yildir saksida cansiz cansiz iki yaprakcikla duran astilbe topraga alinca gelisip cicek acti. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Kinalarin boyu cok uzadi. Renk renk cicek actilar. Yakindan koklayinca hafif bir kokusu da var. Cosmoslar da orda burda acmaya basladi. Cicegi gecenleri kesiyorum yeniden cicekleniyor. Yalniz üc paket tohum fazla geldi. Hemen hepsinin cimlenecegini beklemiyordum. Önümüzdeki yil bir paket ekeyim bari sonra nereye sasirtacagimi sasiriyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bendeki acik pembe buddlejalar kokusuz diye ümidi kesmistim ancak ücüncüsü koyu mor acti. Cicegi leylaga cok benziyor ve cok güzel baharatli bir kokusu var. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Mavi hatmi de acti. Cicekleri her yil sanki daha büyüyor. Bir cicegi avucum kadar. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|