![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bugün bahcenin tadini cikarma planlarim suya düstü. Bardaktan bosanircasina yagmur yagiyor. Burada son ilkbahar donlari dedikleri günler var bugün son günüymüs. Benden önce bizim kilere yuva yapan kus dogurdu yavrularini. Yuvayi da o kadar yüksege ce o kadar derin yapmis ki girdiginde onu bile görmek mümkün olmuyor. Resim cekemiyorum ne yazik ki. Ama yavrularin cik cik seslerini duyuyoruz sürekli. Ugur getirir diye sevindik. Zavalli anneleri bile o kadar kücük ki oglum onu yavrusu sandi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Tüm zahmetlerine, bit, pire, mantar hastaliklariyla ugrastirmalarina ragmen bahcemin bastaci güllerim yavas yavas canlaniyor. Sanirim bir haftaya kadar sizlerle güzelliklerini paylasirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Pembe haseki küpesi ve bahceden bir kac görüntü... Düzenleyen ciceksever70 : 16-05-2011 saat 20:24 Neden: resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Clematis`im dört cicek acti, cicekleri o kadar büyük ki gidip gelip hayran hayran bakiyorum. Minik leylagim da acti kokusu cok güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Unutma beniler son demlerini yasiyor. Sürekli inceliyorum ama tohum olusumu göremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Birkac aksam baskisi... Güller her gün bize biraz daha gülümsemeye basladilar. Ve vazgecemedigim lupinlerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Lupinler, güller ve clematis armandii... Yerini sevmis görünüyor sürekli yeni dallar cikariyor. Yaprak sekli de cok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Emektar rhododendron da acti. Dallari bicimsiz uzasa da cicekleri cok güzel... Bu kez aksam sefasini tutturdum galiba ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Komsumunki gibi katmerli olmasa da benim filbahrim de acti. Kokusu nefis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|