agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-01-2011, 17:16   #11
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sayın ciceksever70; Sormayın ben de kalbim ve mantığım arasında gidip geliyorum. Hipermarketlerde ve yapımarketlerde gördüklerim karşısında hemen heyecanlanıyorum. Ama mantığım dizginleri ele alıyor. Bir gün sıra onlara da gelecek diyor. Ne yapayım ben de bekliyorum. Yerim olsa eşim yanmıştı. Herşeyin her rengini isterdim. Allah'tan etrafımdaki teyzeler ve kayınvalidem, beni mutlu etmek için ne yapacağını şaşırıyorlar. Başka türlü sabretmem mümkün değil. Ama bahçe ilerlemesi için sabretmem şart. Çuhalarınız harika. Köyden Adile teyze de bir kaç kök verdi. Bahçeye ektim. Bakalım benimkiler ne renk çıkacaklar.

Kış çiçeklerinize gelince;Allah bağışlasın. Çok güzel çocuklarınız var. Bahtları güzel olsun inşallah.

Benim de bir mavi, bir de pembe çiçeğim var. Onlar benim en kıymetlilerim. Allah herkese evlat sevgisi nasip etsin.

Tüm ailenizle mutlu nice yıllar geçirmenizi diliyorum. Sevgiler.
Tesekkür ederim sevgili Uzayli güzel sözleriniz icin. Ben de sizin bahcenizi yakindan takip ediyorum hizla ilerliyorsunuz. Kolay olmayan ama o kadar da zevkli isler bunlar. Ben de size kolayliklar diliyorum. Sevgiyle kalin.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025