agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-09-2012, 21:49   #1
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sevgili çiçeksever ellerine sağlık bayılıyorum bahçene , rica etsem yine genel resimlerden çekip eklermisin. bahçenin masalsı bir yanı var, bir rüyanın mekanı olmuş da insanın gözünü kapatıp aynı güzelliği yaşayası geliyor. bahçe renk cümbüşü tesadüfi gibi görünen ancak kesinlikle uyumlu ince ince düşünülmüş, keskin sınırlar yok . en büyük güzelliği bahçenin o tatlı uyumu.doğal güzelliği ile dingin bir bahçe. çiçeği böceği eteklerini toplamış da bahçenize yürümüş yerini beğenmiş de kurulmuş. seviyorum bu rüya bahçeyi

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-09-2012, 22:17   #2
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Sevgili sibelim, tesekkür ederim. Keskin sinirlar yok demissiniz, benim bahcede ne mümkün... O kadar cok bitki cesidi ektim ki artik bir sinirdan öteki siniri göremiyorum. Bu kadar yil icinde ögrenip uyguladigim en iyi sey cicek öbekleri olusturup cim bicme isini kolaylastirmak. Yoksa önceden daha da karmakarisikti hoplaya ziplaya biciyorduk. Öndeki ortancalarin etrafini el makasiyla kestigim günleri hatirliyorum arkadaki dahlialar zarar görmesin diye. Bahce simdi sonbahar sessizliginde ama bi hafta bir kac genel kare cekmeye calisirim. Sevgiler.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025