![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
resimler yine çok güzel ellerine sağlık.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Adacigimin bahcesi bizden daha verimli oldu. Bir kök fasülyesinden defalarca ürün aldik. Feslegenlerini tüm yaz yedik. Latin cicekleri yaz boyunca rengârenk acti. Ilk misirlarini da yemek kendisine kismet oldu. Düzenleyen ciceksever70 : 06-09-2012 saat 20:51 Neden: resim ekleme |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanirim aksam sefalari artik hayatimizin bir parcasi oldular. Yalniz bizdekiler garip bir sekilde aksam yerine sabahin erken saatinde ciceklerini aciyorlar. Cok kisa bir süre kaliyor ciceklerini görebilmemiz icin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Latinlerden daha güzel sonbahari karsilayan bir cicek var mi acaba? Sonbahara turunculu, sarili cicekleri cok yakistiriyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Leylak öbegine üc leylak fazla geldi, bir tanesi bile o kadar cok kök saliyor ki basa cikamayinca bir tanesinin yerini degistirdik. Tabii bizde bos yer kalir mi? Bosalan yari gölge yere hemen üc adet pieris yerlesti. Zavalli pierislerim zamanla büyüyen komsu bitkilerinin altinda ezilip kalmisti. Ve kendin pisir kendin ye merdivenimizin üstten görünüsü. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yil ilk kez deneme amacli cin marulu ektim. Sonucu merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksiya nasil olduysa tohum atip cimlenen asmaya bahcivan Ada el koydu. Asmanin adi Ada üzüm oldu. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Genel bahce resimleri ekleyecegime söz vermistim ancak artik bahcede sonbahar kesip bicme islerine basladigimiz icin vaktim olmadi. Ortancalari kesmeye baslamadan son bir kac sonbahar görüntüsü cekebildim. Bahce halâ canli ama üzülerek de olsa kisa hazirlik olsun diye budamalari yapmak zorundayiz. Yoksa bitkiler karin agirligini tasiyamayip kirilabiliyor. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Kendiliginden cimlenen cosmos`lar ve en uzun süre acan güllerim... |
|