![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel, eskiden beri her gelişimizde uğrardık. Ve biz de az daha arsa alacaktık, orman çıktı, kaldı tabii. Deniz kıyısına gelmeden, köy meydanından sağa sapıyoruz, orman, zeytinler, çiçek, böcek harika. Yol sonunda Urla-İskeleye çıkıyor. Bir ara bugün çektiklerimi yükleyeyim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili nurcanaybay,bahçenizin güzelliğine bayıldım...Arajman çiçekleriniz harika bi köşe oluşturmuş..Kaktüs ve sukulentlere hiç diyecek yok...Hepsi çok güzeller...Ellerinize sağlık.. Leylak açmış,bizimkilerin tomurcukları bile zor görünüyor...İkliminiz çok farklı ..Ne güzel.. ![]() Gece gece içim açıldı..Selam ve sevgiler.... ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Berrin hanım , beğenmenize sevindim ,teşekkür ederim ![]() Haklısınız ,iklim farkı ... aynı bahçe de bile bulunduğu yere göre değişiyor.Ben de 2 leylak var , biri gördüğünüz gibi çiçekten dalları eğilirken diğeri daha yeni çiçekleniyor. Benim için de iyi oluyor tabii ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbüller ,frezyalar güzelliklerini sergileyip dinlenmeye çekildiler.Leylak'tan sonra güllere sıra geldi.Özellikle kırmızı'nın üzeri tomurcuk dolu ... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşeler Aralık ayıın dan beri bahçeyi ışıldatıyor ,Haziran'ın ikinci yarısına kadar da göz doldurur.İyi ki varlar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bahçenin her taraf çok güzel ama şu ilk resimdeki hercai menekşeli oturma yerine bayıldım bütün yaz içeri girilmez ordan. Ellerinize sağlık Nurcan hanım ![]() Düzenleyen günebakan : 12-04-2012 saat 20:50 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yıl sardunyalar da bir sorun var.Yapraklar lekelenip sararıyor ,sürekli topluyorum ama yine de tomurcuk dolu. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Hosta'yı seviyorum ,cam güzelini seviyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurcan hanım her bir karedeki çiçeklerin ve düzenlemelerin çok güzel Hele o hercailer yok mu, onlar benim de vazgeçilmezlerim Bende hercailer çok çabuk bitleniyor, sende aynı durum oluyor mu?Düzenleyen acemifüsun : 12-04-2012 saat 21:30 Neden: eksik kelime |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Füsun hanım , hiç bitlendiğine tanık olmadım hatta ilk kez bitlendiğini duyuyorum ,acaba yanına başka bir bitki diktiniz de ondan mı geçiyor ? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Leylağın hemen altında korunmaya alınmış ,açmak üzere olan piilu var ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu karede Zenfree için ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Nurcan Hanım teşekkür ederim. Bu ara İstanbul dışındaydım. Bir çok mesajı geç farkediyorum malesef. Siz bu güzel kareleri yüklemeye devam ederseniz sanırım yakında beni bahçenizin kapısında bulacaksınız. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sadece beğenmekle kalmayıp bahçeniz hakkındaki düşüncelerimi de yazmak istedim. Her şeyden önce tertip ve düzeninizi tebrik ediyorum. Tam da istediğim gibi, her şey yerli yerinde. Ayrı ayrı bitkiler ve düzenlenmeleri çok hoş. Sağlıkla keyfini sürmenizi dilerim. Nurcan hanım, bu fotoğraftaki mor bitkinin adını biliyor musunuz? Bir de hostanız çok güzel yapraklanmış, benimkiler daha sürmedi bile. Umut var mıdır? Cevabınız için şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.S.Durul , beğenmeniz beni mutlu etti ,teşekkür ederim. Sorduğunuz bitki çiçekli çim ( Armeria maritime ).Aynı çim gibi ,uzun saplar çıkarıp pembe-eflatun arası ya da beyaz çiçek açıyor. Füsun hanım can sıkıcı bir durum ,sağlık olsun . |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller'in en çoşkulu zamanı ... bir daha gül dikmem desemde bu manzara fikir değiştirtiyor ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Güller süper, bahçe güzel, bütün çiçekler hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Nurcan,merhaba Cuma günü, birlikte yorulduk. Güzel, arkadaşlığın için teşekkür ederim. ![]() Tüm bu fotoğraftaki güllerin daha fazlasını ekeceğin bir bahçen olmasını diledim. Bu gece hıdrellez,dilekler kabul olur derler. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
benim için zevkti ,her zaman ![]() Çok teşekkür ederim ,içten aminnnn diyorum . 2 gündür çok erken yatıyorum ,hıdrellez olduğunu bile unutmuştum .Mesajınızı da yeni gördüm . Tekrar teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bir zamanlar bu bahçede su sümmülleri vardı Merak ettim |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan , haklısınız ...söylemeye korkuyorum ama bu yıl ( adını anmıyalım ) görünmediler .Şaşırmış durumdayım ![]() Sevgili Zenfree , gelmenizin yolu buysa ben sizi fotoğraf bombardımanına tutarım ![]() Sn.Aheste , beğenmenize sevindim ,teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Oooo kimler gelmiş ,hoşgelmiş )Hala var efendimm ( sayenizde ) , çiçekleneceği günlere az kaldı .İlk çiçeğin, sizin için fotoğrafını çekip paylaşırım .Şimdilik nilüferi seyreylemekteyim ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Aybay Su bitkilerinin bulunduğu havuza bu günlerde gübre takviyesi yapabilirsiniz Hem güzellik . hemde suyun netliği . ve yosun olmasını önlemek için ufak bir fıskiye öneririm Oksijeni bol olan havuz güzel oluyor İyi Günler |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.Ahmeter , erken baharda nilüferin saksısına gübre koymuştum.Fıskiye olmasını isterdim ama nilüferin durgun suyu sevmesi beni engelliyor.Havuzda 5 adet balığım var ,yosunlarla besleniyorlar...bitkilerde oksijeni arttırıyor diye biliyorum.Tüm bunlar suyuda berraklaştırıyor. Herşeye rağmen şırıldayan suyun sesi hoşuma giderdi ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Aybay Suya gübre atıyorum saksısına vermiyorum Japon tül kuyruk balıkları sera marka japon balığı yemi ile besliyorum Ben gene bir fiskiye öneriyorum iyi günler |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Aklımı çeliyorsunuz ,fıskiyeyi düşüneceğim ![]() Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurcan hanım, 815 nolu mesajınızdaki ilk fotoğraf nasıl bir güzelliktir öyle, siz bu gülleri neyle beslediniz de böylesine coştular. Kendi bahçemde böyle bir manzarayı görmeyi çok isterdim. Şu nilüferlerin fotoğraflarını da gördükçe, "ben de yapsam" diye düşünüyorum hep. Cemo ile alcen geldiğinde yer tespit ettiler, "işte, şuradan şuraya kadar yapabilirsin" dediler ama ben cesaret edemiyorum. Bu mevsimde bahçeye işçi sokmak demek yeni dikilen bir çok fidenin tarumar olması demek. Sizlerin havuzlarınızı gördükçe de çok beğeniyorum, bakalım ne yapacağım ![]() Sizden ilham alıyorum, güneş görmeyen köşeyi çok beğenmiştim, bende de öyle bir köşe var, beyaz gallaları dikmiştim, orayı sevmediler, şimdi o köşeyi sizinki gibi değerlendirebileceğimi düşünüyorum. Senelerdir tam oturtamadım bahçeyi. |
|
|
|
![]() |
|
|