agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni1260Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-05-2011, 17:34   #11
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sayın nurcanaybay; İzmir Çınarlı'da çiçekçilerin devasa yerleri var. Çiçeğin saksılısından kesme çiçeğine, yapma çiçeğinden sepetlere, saksılara, uzakdoğu ve dünyanın bir çok yerinden geldiğini düşündüğüm aksesuarlardan tutunda, taşlardan denizkabuklarına,cam vazolardan aklınıza gelebilecek milyonlarca ürün var. İşinde profesyonel çalışanları istediğinizde inanılmaz kompozisyonlar hazırlıyorlar. İster yaptırın ya da ister danışıp, malzemesini alın çok yardımcı oluyorlar. Oraya bir bakın isterseniz. Tavsiye ederim. Size aklınıza gelmemiş müthiş fikirler vereceklerdir.

Oradan sepetler almıştım. Annemi götürdüğümde kendini kaybetti. Altın rengi taşlarla dolu bir cam vazo kompozisyonu hazırlatmıştı. Dört beş sene önce 2m boyunda yapay yılbaşı ağacı ve süslerini de oradan aldım. Yok yok. Gerçek ya da yapay aklınıza ne gelirse sonu yok çeşidin. Hediyelikleri orada yaptırıyoruz.

Ben gidince kendimi kaptırıyorum. Devasa bir yer. Kendimi orada Alis harikalar diyarında gibi hissediyorum. Praktiker ve Koçtaş'ın bu konuyla ilgili bölümleri, yanında çok küçük kalıyor. Ama alışveriş tutkum nükseder diye görmekten kaçınıyorum. Şu bahçe yola girince sık sık uğramayı hedefliyorum.

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025