![]() |
|
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Yaz sezonu haricinde Enez'e giderken iki büyük Trabzon ekmeği alıyoruz. Çünkü o kadar aç sokak hayvanı var ki. Ekmek parçalarını havada kapıyorlar. Domates, salatalık, zeytin, yemek artığı ne bulursalar yutuyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Satı Hanım, duygulu ve mahsunlar. Çünkü açlar ! Bekçilerin dediğine göre, bazı yazlıkçılar dönerken hayvanlarını bırakıyorlarmış. Bazıları kışı sağ çıkaramıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili vildan hanım yukka çok harika açmış çidemler kalebekler börtü böcekler. her şey harika elleriniz dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Bu güzel resimleri bizimle paylaştığın için teşekkürler Vildan hanım..çok sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, tertemiz fotoğraflarınıza baktım, baktım, çiçekler kelebekler, dost köpekler, hepsini de çok güzel yakalamışsınız. Bahçeden uzak olmak stress yapıyor insana, bir kere alışmaya görün, hep aklınızda oluyor. Emekli olduğunuzda doya doya tadını çıkarırsınız inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım'cım, Bu yıl terastaki doyumsuzluğumun nedeni Enez'e gidememekten olmalı.Terastaki saksı sayısı tavan yaptı ![]() Uzun kalamasam da yaz boyu fırsat buldukça Cuma akşamı gider Pazar akşamı dönerdim. Bu yıl bazı terslikler oldu gidemedim. Sağlık olsun da gelecek yaza gideriz inşallah. Bu arada sizden gelen hezeran ve akşam safası tohumlarından bir kısmını ektim. Üzerlerine de asma dallarından koruma yaptım. Düzenleyen Vildan Sönmez : 16-11-2009 saat 16:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, fotoğraflarınız her zamanki gibi çok güzel, elinize sağlık. Buırada da ormana atılan çok sayıda köpek var, nispeten şanslılar çünkü vicdan sahibi insanlar da çok sayıda, barınacakları ve yemek yiyecek yerleri yapıldı, gelip geçerken çok kişi yemek getirip, karınlarını doyuruyorlar. Ama yazlık yerlerine terkedilenler bu kadar şanslı değiller. Madem bekçiler var, insan en azından bırakıp gidecekse, bekçilere mamasını alıp bırakır değil mi? Arada gelip kontol eder. Hayvanın, bir hevesle alınıp sonra atılacak oyuncak olmadığı bilinci bir gün yerleşir umarım. Vildan Hanım, sanırım bu haftasonu mantar toplantısı var. Sahada denildi ama saha neresi kesin belli değildi, Belgrat Ormanı olmalı diye düşünüyorum. Kaçırmayın derim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Hanım, harika fotoğraflar paylaşmışsınız. Kır çiçeklerine bayıldım. Rengi ne kadar güzel. Ağaçların suya yansıdığı fotoğrafı çok beğendim. Ellerinize sağlık, fotoğraflar çok canlı ve net. Umarım bir sonraki yaz bahçenizde daha fazla vakit geçirme imkanınız olur, hoş güzel terasınız da ayrı bir cennet... En mühimi sağlığınız, huzurunuz yerinde olsun da gerisi nasıl olsa gelir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, fotoğrafları çok güzel çekmişsiniz, hepsi de sanki bir tablo gibi. Güz çiğdemlerine ve renklerine bayıldım. Fotoğraftaki köpekler ne kadar masum bakıyorlar, sokak hayvanlarının durumu beni çok üzen bir konu, açlık ve çaresizlik değişmeyen kaderleri zavallıların. Dört aydır gidememişsiniz ama, sonbahara rağmen bahçeniz hala çok canlı. Sağlıkla keyfini sürmeniz dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, inanın bu köpeklerin hepsinin bakışlarında aynı üzgün ifade var. Aç ve bakımsız olmalarına rağmen saldırgan değiller. Sessizce yiyecek birşeyler vermenizi bekliyorlar. Bakalım kaçı kışı atlatabilecek. Of yardıma muhtaç o kadar çok canlı var. İnsanlar ve özellikle çocuklar var. Keşke elimizden hepsine yardım etmek gelse. Ama eminim aramızda kendince bir şeyler yapmaya çalışanlarlar vardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
İnsan, gökteki en parlak yıdızı ararken, önünde duran pırlantayı görmezmiş! Vildan Hanım; İnanın tam öyle oldu. Sizin bahçe ve balkonunuzu nasıl oldu da görmedim? Hayret!.. ![]() Eşim üyemiz değil. Ancak tüm bahçe ve balkonları, deyim yerindeyse, adım adım geziyor. O söyledi. Çok müthiş! Diye. O ne güzel çiçek ve doğa görüntüleri öyle. Kelebeklerden kuşlara, (it)oşlardan yılana..Ne ararsan var. Bundan sonra, bahçe ve balkonunuzun sık sık misafiri olacağımdan kuşkunuz olmasın. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Güzel sözleriniz beni mutlu etti, bir yandan da mahçup oldum. Bahçeme dediğim gibi şimdilik uzun süreliğine gidemesem de elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bakın şöyle: Cuma akşamı gidiyoruz. Cumartesi kahvaltıdan sonra bahçeye dalıyoruz eşimle. Her gidişimizde ot oluyor tabii. Otları kendimiz temizliyoruz. Bahçemiz büyük değil, çiçeklerimizle ilgilenip, hava kararmadan kendimizi Enez kırlarına atıyoruz. Deniz ve yazlıklar dışında Enez'in müthiş bir doğası var. Göç zamanı flamingolara varana kadar zengin bir kuş göç alanı. Sonra her mevsim ayrı bir bitki örtüsü. Papatya gelincik, anemon, düğün çiçekleri, çiğdemler, yılan yastıklarına kadar, her gidişimizde farklı kır çiçekleri var. Pazar akşamı dönerken, komşular e siz niye geldiniz niye dönüyorsunuz diyorlar. Küçük bahçem ve balkonuma her zaman beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Vallahi bende orjin gibi yeni farkettim. Akşam şöyle bir dolaştım kaçtım. Her şey süper duruyor. Bağımlılık yapar diye kokuyorum. Şaka şaka. Ellerinize sağlık. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Rica ederim eminim yakışacaktır. Ne demek. Bahçeniz öyle güzelki. Her şey yerli yerinde ve bakımlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop, dünyaya güzel gözlerle baktığın içindir. Sağol. Özlemişiz seni, biliyorsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ne güzel resimler cekmissiniz Vildan hanim, ellerinize saglik. Detaylari yakalamaktaki basariniza her zaman hayran oluyorum. Enez de cok güzel bir yere benziyor. Sevgiyle kalin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Ağaç Dostu
|
Ankara'ya kış geldi. Hatta bugün bir ara incecikte olsa kar atıştırdı yüksek yerlerde. Bitkilerde kışa kendini hazırladı. Kısacası hava soğuk, görüntü de karanlık ve soğuk. Çayımı içerken bir yandan da bahçenizi dolaştım. Her mevsim ayrı güzel ama bahar ve yazın renkleri daha bir sıcak. Güzel bitkileriniz ve güzel fotolarınızla içim aydınlandı ve ısındı.Ellerinize sağlık.(Biraz şairane oldu ama duygumu böyle ifade etmek istedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Masallah hepsi muhtesem. Hem cok sagliklilar,hem de renkleri cok guzel.Ne kadar nazsizlar degil mi?Karsilarina oturup onlari benim icin de seyredin lutfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|