![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili limon ben burda görmedim ah burda olsa dururmuyum. Ben lojmanda oturuyorum biraz bahçesi var bahçeyede dikebilirim ama aşırı ruzgar oluyor yuksek olduğu için. Çok naziksiniz sevgili limon teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemizde sonbahar renklerini görmeye başladık. ![]() ![]() Kasımpatıların yerlerini değiştirdiğim için bu sene geçen sene kadar yoğun açmadılar. Ama 20 ye yakın köklenen çeliği de aralarına diktiğim için seneye çok daha güzel olacaklar. ![]() Ebruli Sıklamenleri görünce dayanadım. Bir kökü büyük boy saksımı doldurdu. 2-3 hafta olmuştur dikeli. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ferda Hanım'ı dinleyip "Sarı Güzel"i yere dikmiştim. Çok ta iyi yapmışım, dallandı, dalları uzadı, toprağa değen dallarından köklenmeler başladı. Hatta halen çiçek açmaya çalışıyor. Kışı sorunsuz geçirecek gibi... ![]() ![]() Duman Oya ağacına bir zıplayışta tırmanıyor, sincaplık yapıyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon Duman böyle güzel bir bahçeyi bulunca sincaplık yapabiliyor. Ne güzel bir görüntü. ![]() Eklenti 113834 Duman Oya ağacına bir zıplayışta tırmanıyor, sincaplık yapıyor. Eklenti 113835 Eklenti 113836[/QUOTE] |
|
|
|
![]() |
|
|