![]() |
ben de bugun aldim. sabah sabah nasil mutlu ettiniz beni tarif edemem. umarim bu emeginizi bosa cikarmadan yasatabilirim. cok tesekkur ederim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5d5c1cdbd3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ab8fb88ab1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d4702cc4ea.jpg
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Ben bu fikri cok sevdim. Elimde bir suru tur kaktüs ve sukulent var. Ha bire yetistirmeye de ugrasiyorum. Paylasim yapmaktan memnun olurum.
|
Sayın Acelea paylaşım yapacaksanız talip olmak isterim. Bende de sizde olmayanlardan varsa gönderebilirim. Çeşidim az olduğu için henüz paylaşım başlığı açamıyorum.
|
Biraz küçük puntolarla yazarsanız da arkadaşlar okuyabilirler herhalde.
Sizin çeşitlerinizi Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri - agaclar.net olarak sayfa açıp tek tek veya topluca yüklerseniz biz de görmüş oluruz. Fotoğraf yükleme ile ilgili sorununuz olursa http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm burada anlatıldığı şekilde yükleyebilirsiniz. |
Alıntı:
|
merhaba
Alıntı:
bu paylaşım hala devam ediyor mu? 9 ay kadar geç görmüşüm :) |
merhaba
Alıntı:
|
Merhaba
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de isterim, lütfeennn :)
|
Hala geçerliyse bende yerimi alayım .
Alıntı:
|
herkese merhabalar ben uzun zamandır paylaşımları bilgilendirmeleri takip etmekteyim.Sukulent çelikleri kaktüsler tür ve boyut farketmemekle birlikte elinde benimle kıymetlilerinden paylaşmak isteyenler olursa çok mutlu olurum.Ben bahçemizde çiçekler yetiştiriyordum ancak zaman bulmakta sorun yaşadığım için bu günlerde evimde yetiştirebileceğim bu türlere yöneldim. Mutlu günler :)
|
Herkese merhaba ben de bu tombul kaktüs ten isteyebilirmiyim.Ancak bu kendimi tanıtma msj dan sonraki ilk msj.İstemesine istedim de elime nasıl geçer Kısmet bakalım
|
Arkadaşlar pazartesi günü talepte bulunan iki kişiye kaktüs gönderimi yapacağım.
Önşart: Mesaj sayısı 100 üzeri olan iki kişi. |
Ben talibim şimdiden teşekkür ederim.
|
Bende talibim çok teşekkür ederim.
|
Arkadaşlar özelden adreslerinizi atarsanız, pazar günü bitkilerinizi hazırlar ertesi gün kargolarım.
|
Ben yine kaçırdım Sn. Suz-i Dilara...insallah bi daha ki sefere:)
|
Sayın zekoş, adresinizi atın özelden size de bir şeyler ayarlamaya çalışayım. :)
Paylaşımım sona ermiştir. |
Şimdiden çok tesekkür ederim;)
|
Sayın Sûz-i Dilârâ bu sefer alemin en hızlı çakmak çekeni ben olmuşum galiba:p
|
Yine mi geç kaldım. Özelden adres yazıp şimdiden kuyruğa mı girsem acaba bir sonraki paylaşım için.
|
Sevgili Sûz-i Dilârâ kaktüslerim elime geçti çok teşekkür ederim. En iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım.
|
Bir arkadaşımıza yetecek kadar kaynana topuzu, leş kaktüsü, tür adını bilmediğim bir kaktüs daha ve sukulentim var. En az 50 mesaj sayısı olan ilk arkadaşımızla paylaşmak istiyorum.
|
Kaktüslerime kavuştum teşekkürler Suz-i Dilara;)
|
Sevgili Sûz-i Dilârâ abla bende kaktüslerime kavuştum çok teşekkür ederim.
|
Sevgili YeşimM Hanım,ben talibim yavrularınıza,şimdiden teşekkür ederim.Sevgiler:)
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba, paylaşım yapmak çok güzel bir fikir, benim de dört çeşit kaktüsüm var. Çoğaltınca sizlerle paylaşmayı çok isterim. Kaktüslerimin türlerini merak ediyorum. Buradan öğrenebilir miyim, yoksa tür isimlerini öğrenmek için özel bir bölümden mi sormalıyım? Bir de mor ve pembe saksılardaki iki tür kaktüsümün üzerlerinde çıkan yavruları kırarak çoğaltmam doğru mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
Sayın tuyku sizin kısmetinizmiş;)Kargo bilgilerinizi gönderir misiniz?
|
Alıntı:
|
Sevgili YeşimM Hanım,özelden paylaşıyorum şimdi :)
|
Herkese merhaba.yeni üyeyim ve ilk mesajım.kaktüs ve sukulent hayranıyım ve yetiştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.kaktüs vermek isteyen varsa ben de çok isterim.sevgiler...
|
Merhaba kaktüs talebim var umarim umarim çok mesajım yok diye red edilmem :( simdiden tesekkurler ..
|
merhaba
bende ilk defa kaktüs ve sukulent büyütmek istiyorum paylaşmak isteyen varsa büyük bir istekle talibim,teşekkürler |
Merhabalar elimde birkaç dal plectranthus tomentosa ve crassula rupestris var. İsteyen iki kişiye gönderebilirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dallarını toprağa batırıp suluyorum çok kolay tutuyor. Suda köklendirip de dikilebilir ama hiç denemedim. |
Tek dala sahibim, yavruluyormu yani
|
Merhaba uzun zamandır siteden uzak kaldım. Son zamanlarda kaktüs ve sukulentlerle ilgileniyorum. Mesaj sayım azdır. Paylaşım yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Zamanı ve miktarı önemli değil.
|
Crassulalar çok hoş duruyor. Çiçekli kaktüsler ayrı bir güzel oluyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025