![]() |
Solucan gübresi
Arkadaşlar farklı bir takas sekli olacak ama;) elinde solucan gübresi olup benimle cicek **** tohumla takas yapmak isteyen olur mu acaba?
|
Ben solucan gübresi yollayabilirim.Size kac kilo gerekiyor?
|
Sn.İ.sunaz kullanimı hakkında inanın hicbir fikrim yok o yüzden miktarı icinde birsey soyleyemiyorum;)Saksidaki ciceklerimin canlanması icin istiyorum deneme amaçlı yani..
|
Ben saksılarıma 1 çay kaşığı kadar kullanmıştım.Yeterli olmuştu.Adresinizi ve telefonunuzu özelden yazarsanız kargoyla gönderebilirim.1-2 kilo yeterli olur sanırım,
|
Cok tesekkur ederim Sn.İ.sunaz ..hemen ozelden yaziyorum☺
|
Sn. Zekoş konuyu siz açmışsınız özür dilerim ama ben de solucan gübresini satıyorsa Sn. İ.sunaz' a bir kaç sorum olacaktı.
|
Sn.Hakam Dag hic onemli degil..****** sorun hepimiz ögreniriz..benimde fazla bilgim yok bu konuda..
|
Hakan Bey bayram telaşı ,üniversite sınav tercihi derken solucan gübrenizi ancak gönderebildim.Dilerim limon ağacınıza iyi gelir.Kolaylıklar diliyorum.
|
Sn. İ.sunaz solucan gübresi elime ulaştı. Elinize emeğinize sağlık vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. İnşallah dilediğiniz üniversitede dilediğiniz bölümde okursunuz. Tekrar çok teşekkür ederim.
|
Tercihleri kızlarım için yaptık.Benim artık meslek hayatım sonlara yaklaştı.Nasipse 3 yıla kadar emekliyim.biz de sonuçları merakla beklıyoruz.Tekrar solucan gübresine ihtiyaç olursa lütfen yazın.Yardımcı olmaya çalışırım.Umarım iyi sonuç alırsınız.
|
İ.sunaz iyi günler dilerim ben bu sene bahçede sebze yetistirmeye başladım solucan gubresini çok öneriyorlar bir dönümden biraz fazla yerim var ne kadar solucan gübresi kullanmam gerekiyor bilginiz varsa ogrenebilirmiyim birde solucan gübresi üretip satiyorsaniz fiyat ogrenebilirmiyim teşekkür ederim saygılar
|
solucan gübresi
Alıntı:
|
solucan gübresi
Alıntı:
|
Merhaba sayın İ. Sunaz benim de bahcemde 30 tane ceşitli meyve ağaclarım (elma, armut, dut, kiraz, ayva, erik, incir, nar) var. Tadımlık ve her dönem bir cesit olsun diye boyle karısık ekmiştik. Hepsi Yaklasık 10 yasında. Solucan gübresini her ağaca kullanabilir miyim? Hangi ay da ne kadar kullanmak gerekir biraz bilgi verebilir misiniz? İnternette cok ceşitli bilgi var. En doğrusu tecrübe eden kişilerden öğrenmek diye düşünüyorum. Ayrıca üniversiteyi Manisa da okumuştum. İlk olarak Saruhanlı da solucan gübre fabrikası kuruldu diye biliyorum. Dolayısıyla siz de işin merkezinde sayılırsınız değil mi :)
|
solucan gübresi
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selam ben de kaktüs yetiştiriyorum hep aklımda var acaba solucan gübresi faydalı olur mu diye. Hala mümkünse ben de sizden solucan gübresi rica etsem olur mu.
|
Solucan Gübresi
Alıntı:
Teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025