agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Hoya ve atlas çeliği arıyorum (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/43359.htm)

scl-ysl 12-07-2019 23:10

Hoya ve atlas çeliği arıyorum

Bu çiçek sevdasına düştüm düşeli hoya ve atlas arıyorum ama bir türlü bulamadım paylaşmak isteyen olursa çok memnun olurum.

Mesut Temiz 19-07-2019 23:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi scl-ysl (Mesaj 1571985)
Bu çiçek sevdasına düştüm düşeli hoya ve atlas arıyorum ama bir türlü bulamadım paylaşmak isteyen olursa çok memnun olurum.

Sayın scl-ysl, bende Güler Hanım'ın daha önce gönderdiği epey atlas kaktüsü var... Yalnız sanırım farklı varyasyonlar oldukları için çiçeklerini görmeden bu bitkilerin kendilerini elden çıkarmak istemiyorum.. O yüzden, yeni yapraklar vermelerini bekliyorum... Verdikleri yapraklardan birkaç tane dağıttım daha önce, fakat şu anda çok körpe yapraklar var, onlar şu halleriyle tutmazlar... Ağustos sonu gibi size 2-3 bitkiden çelik verebilirim...

Hoya konusunda ise, hoya carnosa'dan sürekli çelik köklendirip dağıtıyorum, ama şu anda kalmadı elimde... Bir ay kadar sonra köklenmiş olur... Atlaslarla birlikte alabilirsiniz dilerseniz..

Güler 20-07-2019 08:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mesut Temiz (Mesaj 1572319)
Sayın scl-ysl, bende Güler Hanım'ın daha önce gönderdiği epey atlas kaktüsü var... Yalnız sanırım farklı varyasyonlar oldukları için çiçeklerini görmeden bu bitkilerin kendilerini elden çıkarmak istemiyorum.. O yüzden, yeni yapraklar vermelerini bekliyorum... Verdikleri yapraklardan birkaç tane dağıttım daha önce, fakat şu anda çok körpe yapraklar var, onlar şu halleriyle tutmazlar... Ağustos sonu gibi size 2-3 bitkiden çelik verebilirim...

Hoya konusunda ise, hoya carnosa'dan sürekli çelik köklendirip dağıtıyorum, ama şu anda kalmadı elimde... Bir ay kadar sonra köklenmiş olur... Atlaslarla birlikte alabilirsiniz dilerseniz..

Atlas çeliği ben de gönderebilirim. ;)

Ahmet 25-07-2019 09:08

Atlas Çeliği

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1572323)

Sayın Güler Hanım,
Zahmet olmaz ise ne gönderirseniz kabulüm.

scl-ysl 04-08-2019 14:43

Ben bu forumu kullanmayı tem olarak öğrenemedim sanırım nasıl da gözden kaçırdım bu mesajı güler hanımcım çok teşekkür ederim hemen gönderiyorum adresimi

scl-ysl 04-08-2019 14:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1572323)

Ben bu forumu kullanmayı tam olarak öğrenemedim sanırım bu mesajı nasıl gözden kaçırdım çok teşekkür ederim güler hanımcım hemen adres bilgilerimi gönderiyorum

scl-ysl 04-08-2019 15:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mesut Temiz (Mesaj 1572319)

Ben bu mesajları neden göremiyorum anlamadım gitti ama öğrenicem bu forumu kullanmayı inşallah ağustos sonunu sabırsızlıkla bekliyorum mesut bey çok teşekkür ederim

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025