![]() |
Osmanlı Çileği
Bir süredir Osmanlı çileği arıyorum. Pek çok satıcıyla görüştüm ancak Osmanlı çileği diye resmen yediveren türlerden satıyorlar. Elinde gerçekten Osmanlı çileği fidesi olup paylaşmak isteyen olur mu acaba?
|
Forumda bir arkadaşımız alıcı ödemeli kargo ile gönderim yapıyordu. Sayfanın alt kısımlarında görebilirsiniz. Ancak hala gönderim yapıyor mu bilmiyorum.
|
Osmanlı çileği Karadeniz Ereğli de yetiştiriyormuş .hatta hala orada köylüler getirip satıyorlarmış mevsiminde.Oradan birini bulabilirseniz ulaşabilirsiniz bence.Hatta sosyal medyada grupları bile var oradan bakıp bulabilirsiniz.
|
Arkadaşımız, Osmanlı çileği aramış, 8 mesaj yazıp kaybolmuş.
Forumda paylaşımcı olsaydı, bende fide vardı. Kısmet. |
Alıntı:
|
eğer elinizde hala fide var ise ben de talibim sayın Balıkçı
|
Var, adres ve telefon bildirirseniz, alıcı ödemeli kargo ile gönderiririm inşallah.
(Yalnız bu havada ne durumdalar bilmiyorum, ben İstanbul'da, çilekler Tekirdağ'da. :) |
çilek
Alıntı:
|
Sayın Balıkçı özelden mesaj atıyorum adresimi ancak onaylanmayan mesaj olarak geri düşüyor.Anlamadım sorun nedir?
|
Elinizde fazladan varsa bende almak isterim.
|
Tekirdağ Barbaros.
Çilekler henüz tam olarak sürmemiş, daha sonra fide boyuna geldiğinde birkaç arkadaşa gönderiririm inşallah, tabii ilk isteyen ilk sırada olur, merak etmeyin. Fideler olduğunda Allah ömür verirse haber veririm. |
Ben de edinmek isterim.
|
çilek
Elinde fazla olan varsa bende almak isterim.
|
Sn balıkçı birtanecikte olsa osmanlı çileğine bende talibim mümkünse, şimdiden teşekkür ederim. :)
|
bu çilek türünün tohumunu bulmak çok zor sanırım.
satış yapan var ise ben de talibim. |
2 Eklenti(ler)
Bizim bahçede de oldukça saf kalmış osmanlı çileği var. Daha doğrusu türünü bilmiyordum lakin fotoğrafları incelediğimde benim bahçedekilerle aynı görünüyorlar. Yaklaşık 20-22 yılı aşkın belki de daha uzun bir süredir bahçemizde yetişir.
Buda geçen yaz topladıklarımdan birazı |
Selam dostlar,
Bir söz var, ''Kul kurarmış, kader gülermiş'' diye. Biz kurduk, niyet ettik, rahmetli babamdan yadigar Osmanlı çileklerinden birkaç fidecik tanımadığım, görmediğim dostlarıma göndereyim de babamın hatırası, bilmediğim yerlerde de yeşersin diye. Ama malum, bir illet çıktı herkesi eve kapattı, beni ise temelli kapattı, neymiş, nüfus kağıdım eski imiş, şaka bir yana bu gidişle herhalde uzun süre evden çıkamayacağım, çileklerin de ben çıkana kadar bekleyeceğini sanmıyorum. Merak etmeyin, Allah ömür verirse inşallah, hürriyetimi kazandığımda sözümü tutmaya çalışacağım. Allaha emanet olun. |
Elinde fazla olan varsa ben de talibim Osmanlı Çileğine
|
fide
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah şifa versin. Tez zamanda sağlığınıza kavuşasınız. Ortam müsait olduğunda ben de talibim. Sıradayım:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:rolleyes: Ben de rica edebilir miyim fidelerden. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar, ben de çilek fidelerinden çok isterim, Allah cc rahmet eylesin...
|
çilek talebi
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar, bana da gönderebilirseniz sevinirim, nasibimizse tabi :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025