![]() |
sukulent ve kaktüs paylaşımı
Merhaba herkese,
elimde fazlaca büyümüş othonna capensis rubra var, köklü durumda (10-20 cm boylarda). crassula ovata gollum köklü yavru Chamaecereus silvestrii çelik bolca yavrulamış yaprak var. özellikle yeni başlayan, çeşit yapmak isteyenlere göndermek istiyorum. 3 kişiye yeter kadar var. |
Merhaba ben yeni başladım hepsinden almak isterim
|
Merhaba bende alabilirim İstanbul yazıyor profiliniz de özelden mesaj atsam elden alma imkanım olabilir mi forum un acemisiyim rahatsız etmek istemedim
|
Eğer yeni başlayan bir üçüncü arkadaş çıkmazsa ben othonna capensis rubra hariç talip olabilirim.
|
Merhaba bende isteyebilirim çok hevesliyim çoğaltmaya.
��Lütfeen |
merhaba Pınarözsoy,
YeşimM hanım aday çıkmazsa demiş zaten siz 3.kişi oldunuz. Adres bilgilerinizi özelden gönderir misiniz |
Paketleri hafta sonu hazırlayıp pazartesi günü kargolamayı düşünüyorum.
İsterseniz elden de alabilirsiniz. (İstanbul içi) |
Tamam ilknur hanım çok teşekkür ediyorum şimdi yazıyorum adresimi.
|
İlknur hanım üstte yazan Pinarözsoy da benim üyeliğimi açamadı m yeni açtım bende☺️
|
Güle güle büyütün arkadaşlar.;)
|
merhaba,
kargolarınızı bugün yurtiçi kargo ile gönderiyorum. Takip edebilirsiniz en geç perşembe gelmiş olması gerekir. güle güle büyütün |
Çok Teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. Fotoğraf ekleyecektim boyutu nu küçücültebilirsem eklerim.
|
Alıntı:
|
Elime bugün ulaştı çok teşekkür ederim
|
Kargoyu aldım çok teşekkür ederim bitkilerin isimleri nedir tam.olarak öğrenmek isterim sagolun
|
Alıntı:
|
..
Merhaba bir kisilik daha oldugunda bende istiyorum yapraklardan da üretim yapiyorum cesit olmasini istiyorum simdiden teşekkür ederim
|
Merhaba,
ÇiğdemPm, Gozde26, Aleynabay Şuan yavru kaktüs veya sukulentim yok ama yazsonu elimde olursa paylaşım yaparım. Yine burdan haber vereceğim. |
Mümkünse bende istiyorum
Merhaba arkadaşlar yeni üyelerdenim. Şırnak silopiden yaşıyorum. Evde kaktüs ve sukulent yetiştirmek istiyorum. Fakat bu bölgelerde bulmak pek mümkün değil. Tayin çıkana kadar çogaltacagım bebeklerin beni oyalamasını istiyorum. Sonrasında büyük Bi aşka dönüşecektir bundan eminim. 😊 Banada gönderebilirseniz çokkk sevinirim
|
Alıntı:
Elinizde paylaşabileceğiniz yavru kaktüsleriniz var mıdır? Varsa benimle de paylaşabilir misiniz? Teşekkürler. |
Hocam şuan varmı oldumu
Teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Küçük bebeğimden dolayı çoktandır giremiyordum sayfaya, elinde fazla olan bana da gönderebilit mi lüfteeennn çıkıp alma şansım yok
|
Yeni paylaşımlara ben de talibim :)
|
Bende talibim
|
Merhaba ÇiğdemPm,
Elimde bir miktar yavru var isteyen birkaç arkadaşa göndermeye başladım. Kediler yavru büyüttüğüm saksıları ezdiği için beklediğimden daha az yavru var. bazılarını çelik olarak gönderebilirim. adresinizi özelden gönderir misiniz. |
Alıntı:
Merhaba Gözde26, adresinizi özelden gönderir misiniz. |
Alıntı:
|
bende de bir kaç çeşit var ama içinde bulunduğumuz süreç sıkıntılı .her şey düzeldiğinde buradan paylaşıp isteyenlere yollayabilirim.Ayrıca ben de sizin bazı çeşitlerinize talibim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025