![]() |
Önemli
Merhaba, kargo için gerekli bilgileri (isim soyisim, adres ve telefon numarası) gönderenler üyelerin isimlerinin yanında artı bulunmaktadır. Gerekli bilgilerini göndermeyen üyelerin de en kısa zamanda bilgilerini göndermeleri gerekmektedir.
1-Esengül14 2-filiz999 + 3-gulsah.akgul + 4-busra_ + 5-edaaydınlı + 6-Demirol 7-acemibitkisever+ 8-Ezel yog |
Ben göndermiştim ama gelmedimi **** gönderememismiyim tekrar deniyeyim
|
Alıntı:
1-Esengül14 2-filiz999 + 3-gulsah.akgul + 4-busra_ + 5-edaaydınlı + 6-Demirol 7-acemibitkisever+ 8-Ezel yog + Sayın Esengül14 ve sayın Demirol lütfen kargo için gerekli bilgilerinizi gönderin. |
Firdevs hanım mümkünse yani eğer kaldıysa ben de talibim adres bilgilerini gönderiyorum.İyi forumlar
|
Bilgilendirme
İstekte bulunan üyelerin aloeveralarını inşallah bu hafta içinde PTT kargo ile göndereceğim. Herhangi bir değişiklik olmadıysa ödemesi 12 TL olacak.
1-Esengül14 2-filiz999 + 3-gulsah.akgul + 4-busra_ + 5-edaaydınlı + 6-Demirol 7-acemibitkisever+ 8-Ezel yog + 9-Halfblood + |
Bana gonderebilirmisiniz
|
Alıntı:
|
Paylaşımım sona ermiştir.
Paylaşımıma ilgi gösteren üyelere teşekkür ederim. Bitkileri en kısa zamanda kargoya vereceğim inşallah. Kargoya verdikten sonra takip numaralarını da göndereceğim. Lütfen kargo için gönderdiğiniz bilgileri kontrol edin ve herhangi bir hata veya eksiklik varsa geç olmadan bildirin. |
Kargo
Istekte bulunup gerekli bilgilerini gönderen tüm üyelerin paketlerini bugün kargoya verdim. Kargo takip numaralarını da özel mesaj ile gönderdim. Inşallah herkesin paketi sorunsuzca ulaşır.
Lütfen paketleri açarken dikkatli olun. |
Çok teşekkürler Firdevs hanım sizede zahmet verdik hakkınızı helal edin
|
Alıntı:
agaclar.net'in en güzel yanı paylaşmak... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Firdevs Hanım kargom geldi. Sayenizde aloe veram oldu :) Özenilmiş paketleme ve bitkiler için teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Sonunda benim de kargom geldi teşekkürler Firdevs hanım kaktüsler de gerçekten çok güzel bir sürpriz oldu sulama sıklığı nedir ogrenebilirmiyim
|
Alıntı:
|
Çok teşekkürler bişey daha sormak istiyorum sizin Aloe Vera türü nedir üyelerden güler hanimin kiyle aynımı merak ettim
|
Alıntı:
|
Bana da gönderirmisiniz firdevs hanım
|
Alıntı:
|
firdevs hnm. lütfen bana da yollar mısınız. Biraz büyütüp tedavi amaçlı da kullanacağım. Faydalı olanlardan mı? Ama yeni üyeyim özelden nasıl yazılır bilmiyorum
|
firdevs hanım rica etsem banada gönderirmisiniz.
|
Paylaşımım şimdilik sona erdi. Yavrular gönderilebilecek duruma geldiğinde paylaşımımı tekrarlayacağım inşallah.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025