![]() |
Sayın Milla mümkünse ben de
Kaktüs (Çeşitli) Aloe Vera Atlas (Çeşitli) Sukulent (Çeşitli) Sedum (Çeşitli) her türlü çeşidine talibim. Paylaşımınız takdir ediyorum. Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba sayin milla bende yeni uye oldum kaktus sukulet. Ortanca sedum orman sarmasigi aleovera bir gecelik gelin atlas melisa birde arap sacindan gonderebilirmisiniz simdiden tesekkur ederim
|
Sn Milla, paylaşımda geriye kaldiysa eğer, bende begonvil,aloe vera,gül ve sukulent rica edebilirmiyim,paylaşımınız için Teşekkürler ve yeni evinizde mutluluklar dilerim simdiden.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak etmeyin çiçek çok :) Ben kendime ufak bir kök ayırıp diğerlerini sizlere yollayacağım. Bende kökü tek olanları da iyice budayıp sizlere çeliklerini yollayacağım. |
Alıntı:
birde hani o katlı Oxalis ve frezyanızdan paylaşma gibi nir durumunuz varsa hayır demek aklımın ucundan geçmez hatta çokk mutlu olurum. kendi evime geçene kadar kendimi frenledim mecburen şimdi ise engelim kalmadı. çeşitlerimi çoğaltmak istiyorum sizlerin de güzel yüreklerinizin katkıları ile. Ancak bitkilerinizi ve sizleri zor durumda bırakmadan paylaşım çok önemli. Bol çiçekli günler dilerim. |
Alıntı:
Bol çiçekli günler dilerim. |
Merhabalar, çiçeklerim hava değişimi yaşamasın diyorsanız Hibiscus, gül ve begonvillerinizden alabilirim ben de.
|
:confused:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
-Meksika petunyası (Mor)*
-Aleo vera Telgraf*vb. çeşitler Kaktüs (Çeşitli) Atlas (Çeşitli) Sukulent (Çeşitli) Sedum (Çeşitli) Japon gülü (2-3 çeşit) Begonvil (3-4 çeşit) Melissa Japon şemsiyesi Arap saçı Lütfen benide listeye eklemişsiniz. Teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Sayın Milla sizde pitaya ya da cereus peruvianus varmı ?
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Tamam teşekkür ederim
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sayın Milla bende Mersin'e gidenlere çok rica ettim ama pitaya çeliğinden elde edemedi. Mümkünse banada gönderir misiniz
|
Alıntı:
|
Çok *** ederim sayın Milla
|
Çok teşekkür ederim sayın Milla
|
Sayın milla elinizde pitaya varsa banada gönderirmisiniz
|
Merhaba,
Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun. Elinizde varsa japon gülü ve begonvil' e talibim. Selamlar, |
Alıntı:
|
sayın Milla atlas, telgraf, parlak mustafa japon gülü ve arap skulent ve tek gecelik gelin kaldıysa şayet bende talibim.
|
Merhaba sayın Milla;
Eğer mümkün ise 5 numara (Passiflora), 18 numara (Melissa), 6 numara (Gül), 11 Numara (Bir gecelik gelin), 3 Numara (nar) bitkilerinize talibim. Şimdiden çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhabalar sayın Milla, Bir Güler hnm bir siz... Maşallahınız var gerçekten :)
birkaç tanesini bende isteyeceğim, kaldıysa. tabi mümkün ise, 5 numara (Passiflora), 6 numara (Gül), 16 numara (Japon Gülü), 10 Numara (Kaktüs), bitkilerinize talibim. Adresi özelden gönderiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
cok tşkr ederim
|
Alıntı:
|
[QUOTE=Milla;1516657]Sayın esemeral yeni eviniz hayırlı olsun. O evi çiçeklerle donatmak lazım :) Bayram sonrası kargonuzu yollarım.[/QUO
Çok teşekkürler. Daha güzelleri siz güzel yürekli dostların olsun. Heyecanla bekliyorum. Umarım sizin gibi beni de sever minikler. |
Sayın Milla, hala gönderebilecek durumdaysanız eğer 1 - 2 - 5 - 6 - 13 - 16 - 20 nolu çiçeklerinize talibim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025