![]() |
Güler Hanım;
Zıpçıktı soğanları elime ulaştı. Teşekkür ederim. |
Güle güle büyüt sevgili Muda.
|
Sevgili mmmanager, orlok güle güle büyütün
|
adres ve tel göndermiştim güler hanım. acaba benim içinde yollayabiliecek misiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu sene bir aksilik olmazsa ben de Zephyranthes carinata Pink, citrina, primulina, drummondii, Habranthus tubispathus, robustus getiriyordum. Meger buraya coktan gelmiş de kolleksiyon yapılmaya başlamiş. |
Güler Hanım ,
kaldıysa ben de rica ediyorum. |
zıpçıktılar bugün elime ulaştı.... çoookkk teşekkürler güler hanım. :))
|
1 Eklenti(ler)
Güler Abla;
Senin torun çiçek açmaya başladı. |
Güler hanım zıpçıktı sarısı olduğunu sizden gördüm. Sizde bulunanlar pembe mi yoksa sarı ve beyazda var mı dağıttığınız soğanların içinde. Sarı ve beyaz varsa bende onlar yok. Mümkün olursa isterim. Şuan mümkün değilse seneye olur hiç sorun değil. Burada sizlerle olmak çok harika.
|
Sevgili celalim01, zıptıkçıların üç rengi de vardı elimde ama ben soğanları sarı, beyaz pembe diye ayırmıyorum. Arkadaşlara gönderdiklerim arasında hangi renkler var hiç bilmiyorum çoğunluk pembe renkli.
Bu sene açanlar arasında hiç sarı yoktu mesela. |
Zıpçıktı ben de rica etsem olur mu ? Diğer paylaşımdaki tohumlarım yola çıkmış gerçi geç kaldım yazmakta ama...soğanları görünce de dayanamadım.
Başka gönderilecek arkadaşlar kaldıysa beni de ekleme imkanınız var mı Güler abla?:o:confused: Ama kargolamayı bitirdiyseniz hiç zahmet etmeyin ileride başka paylaşımınızda talep ederim |
güler hanım bende zıbçık soğanından talep ediyorum lütfen
|
Alıntı:
Bir dahaki sezona inşallah. |
Merhaba Güler Hanım, ben de bir soğan alabilir miyim?
Bir de bu tohum takas etkinliği nerede, her yıl adı geçiyor forumda bir türlü bulamıyorum. |
Alıntı:
Tohum paylaşım sayfası burada. |
zıpçıktı soğanı hakkında
Merhabalar 2 yılgeçmiş üzerine konuyu hortlatıyorum ama geçen yıl Ankarada bir saksı zıpçıktım soğukta donarak çürüdüler zıpçıktı soğanı elinde fazla olup gönderebilecek arkadaslar varsa çok teşekkür ederim şimdiden
|
Arkadaşlar siz de benimle paylaşmak ister misiniz her yere baktım yok
|
Ben de alabilirim eğer hala varsa, teşekkürler 🙏🙂
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025