![]() |
Sevgili pares - nuaymu ve hcorak'ın kolilkeri bu sabah ptt. kargoya verildi.
pares....12.10.2017 10:38 KP01994674857 nuaymu...12.10.2017 10:37 KP01994673393 hcorak....12.10.2017 10:40 KP01994676301 Sevgili hcorak, size kış tatlısı ve atlas çeliği de gönderirim demiştim, hazırladığım halde koliye koymayı unutmuşum, en kısa zamanda telafi edeceğim lütfen kusura bakmayın. |
Güler ablacım kolim geldi çok teşekkür ederim :) çok mutlu oldum :D:D
|
Sevindim, güle güle büyütün.
|
Güler hanım kolim geldi çok teşekkür ederim. inşallah yetiştirmede başarılı olurum diğerleri içinde ne zaman müsait olursanız yollarsınız, size zahmet verdim hakkınızı helal edin sağlıkla kalın.
|
Güle güle büyütün sevgili hcorak.
|
Sevgili violet, armandii çeliğiniz bu gün ptt.kargoya verildi.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 660255 |
Mümkünse bende istiyorum
|
Alıntı:
Ben sizlere uzun uzun gönderdim ama bunları keserek birkaç çelik üretin diye öyle gönderdim. Yoksa öylece daldırın diye değil. http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...tm#post1503489 başlığının 25 numaralı mesajında anlatmıştım, lütfen bir oku. (sizi tel.ile arayacağım) |
Alıntı:
Biraz bekleyelim onları İstanbul'a taşımam mümkün değil, Manyas'da bahçede kalacaklar, bakarsınız kış - kar demeyip tutunabilirler, o zaman onlardan size seve seve gönderirim. ;) |
Çelik nasıl alınır diye okuduğum halde tutup öylece daldırdım toprağa. Kusura bakmayın. İyi ki aradınız. 4_5 Çelik bahçeye diktim .3_4 çelik de balkonda 2 saksıya diktim tarif ettiğiniz şekilde. İnşallah tutarlar ben de balkon ev sayfamda paylaşırım .iyı günler dilerim .:rolleyes:
|
tüh kaçırdım :(
|
Saglik olsun,kismetimse varsa olur
|
Seneye için yerimi ayırtabilir miyim güler hanım?
|
Merhaba arkadaşlar konu olduğundan yeni açmak istemedim.
Clematis Armandii veya Little White charm dan çelik paylaşabilecek olursa çok sevinirim. Elinde olan varsa ücreti karşılığında da alabilirim. Soğuğa dayanıklı ve kokulu olmasından dolayı çok istiyorum. Güler hanım daha önce paylaşmışsınız kaçırmışım. Eğer tekrar gönderme imkanınız olursa çok sevinirim. İstanbul'da eldende alabilirim. Şimdiden teşekkürler. |
Merhaba!! Antalya da bulunan yazlık evimizin bahçesine clematis armandii ekmek istiyorum. bahçede bolca pasiflora 1 tane çam ağacı 2 tanede çin kavağı kardeşçe geçinip gidiyorlar. balkonumu için ve sürekli yeşil olması ve kokulu olmasından dolayı clematis armandii yi tercih ettim. internette arattım satış yapan sitelerde bu bitki yok. mümkünse 3 çelik alabilirmiyim teşekkürler
|
fidan talebi
Alıntı:
Şimdiden teşekkür edebilirim. |
3 Eklenti(ler)
İstanbul Balta Limanında Caminin karşısındaki bahçeden bir kesit. Çelik almak isteyenlere izin verirler sanırım. Bu görüntülerin hepsi sokak tarafından çekildi. Ben buradan alıp çoğaltım.
Bende Hydrangea paniculata türlerinden arıyorum. Gören, duyan ya da gönderebilecek olan varsa haber verirse sevinirim. Eklenti 729659 Eklenti 729658 Eklenti 729657 |
Sky83 Kayseri deyim ben banada sitillermisin kargolarmisin?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025