![]() |
Haseki küpesi, kasımpatı ve aygülü tohumu arıyorum
Merhaba,
Karışık renklerde haseki küpesi ve kasımpatı tohumu arıyorum. Bir de aygülü tohumu. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
haseki küpesi bende arıyorum. bulursunuz umarım. bende bulursanız haberdar olmak isterim
|
Zengarden de vardı bende haseki küpesi saraypatı aldım.
|
Ben de zengarden den karışık renk hüsnüyusuf tohumu aldım geçen hafta,
ama haseki küpesi ve kasımpatı için karışık renk paket göremedim, her renk için ayrı paket almak gerekiyor, o yüzden burdan arkadaşlara bir sorayım dedim, belki elinde karışık renk tohumu olan vardır diye :) |
Sayın Manolya aygülü cicegini ilk defa duyuyorum..Mümkunse resmini paylasabilirmisiniz?
|
Sn. Zekoş;
Aygülünün asıl adı http://www.agaclar.net/forum/bahce-s...ileri/9730.htm. Ben de daha önce ne olduğunu anlamak için internette arama yaptırmıştım. |
Tesekkür ederim Sayın Muda benimde ilk isim netten bakmak oldu ama anlatım sedef cicegi ama resimdeki cicek baska..emin olamamıstım..
|
haseki küpesi yok sanırım
|
2 Eklenti(ler)
bir seradan haseki küpesi buldum
birini tomurcuklu olarak almıştım, çiçek açtı bile :) biri de tomurcuklanmaya durdu kasımpatı da hem seradan küçük fide, hem komşunun bahçesinden köklü çelik buldum. ay gülü- sedef çiçeği hala arıyorum |
Sayın Manolya, sedef cicegi tohumu bende az miktarda var..6-7 adete az demezseniz yollayabilirim
|
çok teşekkürler, özelden gönderiyorum adres
|
merhabalar, haseki küpeleriniz çok güzel ! emeğinize sağlık
tohumlar olursa ben birkaç tanesine talibim :rolleyes: |
Sayın nilufers, haseki küpesi tohumlarından ben size gönderebilirim.
Adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime gönderin lütfen. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025