![]() |
Sanırım ben göndermiş olduğunuz çelikleri tutturamadım sizin fotoları gördükten sonra öyle anlaşılıyor.
|
3 Eklenti(ler)
Şuan fideleri ayırdım. Yeni fotolarını çekmedim. 10 tanesi de kök tuttu. Fakat ayırdıktan sonra en ince dal kurudu. Diğerlerinde sıkıntı yok. Ayrıca bir çelik dolapta duruyor. Bir tanesi aşı olarak kullanıldı.
Tekrar Ömer beye teşekkürlerimi sunuyorum. Eklenti 642624 Eklenti 642625 Eklenti 642626 |
ömertüfekc bey bende sizin göndermiş olduğunuz bir arkadaştan kendisi kullanmayınca bana hediye olarak verdi bende 2 gün önce diktim şu an fide filizlenmeye başladı. normalde istemiştim fakat sizde kalmayınca alamamıştım. umarım benimkilerde tutar. iyi çalışmalar
|
Sayın ömertüfekci bey; ben dutlarımı balkona saksıya direkt toprağa diktim,üzerine5 lt.lik su bidonu geçirmiştim,acaba artık üzerini açsam mı?karar veremedim ,ne dersiniz?
|
Fideleri alır almaz; üçünü bahçenin farklı yerlerine, ikisini de ayrı ayrı saksılara dikmiş, derinlemesine sulamıştım.
Hiçbirinde hareketlilik yok. Acaba yanlış bir şey mi yaptım diye düşünmekteyim. -_- |
Alıntı:
Fidelerin yönünü ters dikmiş olabilirmisiniz? Gözlerin yerine göre yeniden bakın isterseniz. |
Sn. Muda;
Aynı şey benim de aklıma geldi ancak her birini dikerken dikkat ve özen göstermiştim. Bu ağaç eğer yukarıdan aşağıya uzamıyorsa, doğru diktim demektir. :p Şaka bir yana, gündüz olunca kontrol edeyim. Umarım Temel fıkrasına dönmez bu iş. :rolleyes: Alıntı:
|
Sayın omertufekci12'den gelen tüm çelikler tuttu. Kök yaptı mı kontrol etmedim ama üzerlerinde az yaprak çok dut var :)
|
Fideleri diktiğim gün çektiğim fotoğrafı buldum. Dikim yönünde terslik yok. :p
Acaba havaların uzun süredir soğuk olması ile ilgisi olabilir mi? Aklıma başka bir neden gelmiyor zira... |
O zaman sizin söylediğiniz gibi tek ihtimal kalıyor. Havaların soğuk olması dolayısı ile henüz bitkide uyanma başlamamış. Benim çelikler de halen buzdolabındalar. Üç gün eksilerde derecemiz.
|
selam arkadaşlar öncelikle resimlerde gördüğüm çeliklere maşallah diyelim nazar değmesin.Elimizdeki çeliklerin orjini Avustralya kıtasından geldiği için sıcak ortamı sever eğer tüm yıl sıcak olsa devamlı meyve verir .meyvenin tutması için meyveleri aldıktan sonra 2 göz bırakarak yeni sürgünü kesmek gerekir.soğuk ortamdan korumak gerekir.
|
Merhabalar
Gönderilen çeliklerin sadece bir tanesinde yeşerme var fakat diğerlerindeki tomurcuk olan bölümleri kurumuş gibi görünüyor.Yukardaki yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla çeliklerim soğuktan etkilenip yeşermediler.Bu çeliklerin yeşerme durumu var mı? |
selam
arkadalar bu sene yine 30 kişiyle dut çeliği paylaşacağım.İsteyenler isim adres ve telefonlarını bildirirse ptt ve diğer kargolarla göndereceğim. Son tarih 15 aralık 2017 |
selam
geçen yıl çelik gönderdiğim arkadaşlar resimleri varsa paylaşırsa memnun olurum. |
Ömer bey ben saksıya dikmiştim önce yaprak çıkarttı sonra kurudu söktüm baktım kök hiç yok neden oldu anlamadım başaramadım ben :(
|
Alıntı:
ilk talipli ben olabilirim. eğer 1'den fazla gönderebilirseniz sevinirim, 4-5 adet gibi. adres, telefon bilgilerimi gönderiyorum mesaj kısmından. Kolay gelsin, teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçen defa kaçırmıştım, sanırım bu sefer ben de alabilirim. Adres bilgimi özelden gönderiyorum.
|
Ömer Bey Mümkünse bende talip olmak istiyorum. Adres bilgilerimi özelden gönderiyorum. Şimdiden teşekkürler. Bol çiçekli- meyveli günler dilerim.
|
Merhaba Ömer Bey
Dut çeiklerinize ben de talibim. Adresim ve tel numaram özelinizde. Teşekkur eder iyi gunler dilerim. |
Ömer Bey
Bende rica etsem dut çeliklerinden Trabzon’a ulaşımı sıkıntı olur mu? |
Alıntı:
eğer mümkünse bende dut çeliklerinizden alabilir miyim? Özelden mesaj atıyorum..Şimdiden çok teşekkür ederim |
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi omertufekci12 Mesajı Göster selam arkadalar bu sene yine 30 kişiyle dut çeliği paylaşacağım.İsteyenler isim adres ve telefonlarını bildirirse ptt ve diğer kargolarla göndereceğim. Son tarih 15 aralık 2017 Ömer bey merhaba, eğer mümkünse bende dut çeliklerinizden alabilir miyim? Özelden adres ve telefon mesaj atıyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.Sabırssızlıkla bekleiyorum. |
Listeye beni de ekler misiniz? Bir de pamuklu bit gelip gelmediğini gözlemlediniz mi?
|
Elinizde çelik kaldıysa bende talibim [emoji4]
GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Bu yıl paylaşım yapacak mısınız? Paylaşım yapılacaksa bende istiyorum : tabi mümkünse
|
Ömer Bey kaçar tane çelik gönderimi yapacaksınız? Bu yıl dağıtım yapacaksanız ben de talibim. 15 Aralık son demişsiniz. Bir bilgilendirme yaparsanız adres bilgimi özelden yazarım.
|
Umarım yetişmişimdir bugün son gün :) dut çeliğinize talibim :) iletişim bilgilerimi mesaj olarak gönderiyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025