![]() |
Merhaba, ben de bu bitkiden arıyorum, yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok memnun olurum
|
Merhaba ben de arıyorum ama göndermek isteyen olur mu bilmiyorum. Ben de mum çiçeği gönderebilirim
|
Merhaba bana gönderebilirmisiniz mum çiçeğini
|
kalp kalbe karşı çiçeği olup paylaşmak isteyen var mı acaba çok istiyorum ama bulamıyorum. Minnettar olurum ben de çoğaltıp yardımcı olurum isteyenlere :)
|
Kalp kalbe karşı çiçeğinden bende istesem, bana da kalmış mıdır acaba. Mümkün mü
|
Ben gönderirim kalp kalbe karşı çiçeği.. Bir kaç gün önce ben çarkıfelek istemiştim kimse cevap vermedi.. O yüzden ben isteyenlere gönderebilirim.
|
Merhaba, elimde kalp kalbe karşı çiçeği var. Bende sizler gibi çok arayıp bulamıyordum. Şu an elimdekiler küçük fakat sabrederim derseniz biraz büyüdüğünde gönderebilirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
@murphyjess merhaba sizdeki kalp kalbe karsi ciceği alacali yaprakli midir. Yooksa normal türden mi.Alacali yapraksa takas yapmamiz mümkünmü.Beklesem çiçeğiniz toparlanin ca?
|
kalp kalbe karsi cicegi ariyorum
[emoji3526]
|
Alıntı:
|
Merhaba, ufak ufak yeni yapraklar vermeye başladı inşallah sabrınız tükenmez size gönderirim [emoji3059]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
herkese merhabalar kalp kalbe karşı çiçeğine bir talip de benim. isteyene sukulent ve kaktüs ile takas edebilirim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Merhaba, çiçeğim biraz büyüdü ama kış dönemine girdiğimiz için sanırım şu an uykuda. Havalar soğuk olduğu için üretime almadım. Dilerseniz yaza doğru üretip gönderebilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
Ben de isterim mümkünse .. Midye çiçeği isterseniz ben de size gönderebilirim ***..
|
Bende kalp kalbe karşı çiçeğinin variegatasından arıyorum takas yapmak isteyen olursa elimdeki bol miktardaki çiçek türlerinden gönderebilirim..
|
Arkadaşlar kalp.kalbe karşı çiçeği ve diğer çiçeklerden Ankara'da takas etmek.iateyen var mı? Ben cayyolundayim. Evdeki çiçeklerden çelik.hazirlayabilirim değiştiririz?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025