![]() |
Tohum Paylaşım (Kedi Tırnağı-İpek Çiçeği, Jalepeno Biber)
Merhaba, bu yıl tohum takas etkinliği kapsamında paylaşımcı olarak başlık açmış olsam da, bazı sağlık sıkıntıları sebebiyle etkinliğe katılamadım.
Ancak hem sunduğum çeşitlerden talep edenlere, hem de belki etkinliği kaçırmış olanlara gönderim yapmak istiyorum. Etkinlikte sunmuş olduğum türler -Kedi Tırnağı -Jalepeno Biber Kedi Tırnağı (ipek çiçeği olarak da biliniyor) tohumu herkese yetecek kadar bol var... Jalepeno ise elimde az tohum olduğu için maalesef sınırlı. Jalepeno da öncelik elbette etkinlikte benden bu tohumu talep edenlerde olacak... Türler ile ilgili bilgi almak isteyenler etkinlik kapsamındaki paylaşım başlığıma bakabilirler: http://www.agaclar.net/forum/2015-20...stir/38035.htm |
Sayın Limonik ben talibim.
Ben asıl olarak jalepeno için talip oldum etkinlikte talep etmemiştim ama talep az olursa düşüncesiyle. |
Sn Limonik,
Sadece “ Kedi tırnağı” ndan alayım. Teşekkürler. |
Sevgili Limonik,
Ben de 'Kedi Tırnağı' alabilir miyim :) Ne zamandır aklımdaydı, iyi ki paylaştınız :) |
Geçmiş olsun Sn Limonik. Öncelikle sağlığınıza dikkat edin lütfen. Paylaşımlar bu yıl olmazsa seneye de yapılabilir. Sizi sıkıntıya sokmayacaksa Jalepano alabilirim.
|
arkadaşlar gittigidiyor sitesinde tohumpazarı adlı çok başarılı satıcı arkadaş var.Her türlü biber tohumunu bulabilirsiniz.5-6 tohumda değil +20 tohum gönderiyor.Fiyatlarda 25 kuruş ile 47 kuruş arasında değişiyor.tohumlarda yeni,ben çok memnun kaldım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sn. yeşim müstecep, metinata ve duy-gu, taleplerinizi not aldım. Sn. metinata adres bilgilerini göndermiş. Siz de mesaj olarak atarsanız, önümüzdeki hafta da talepleri toplayıp Şubat sonu toplu olarak postalayacağım.
|
Alıntı:
|
eğer varsa bende bir miktar kedi tırnağı rica ediyorum. adresi özelden mesaj atacağım.
kolay gelsin. |
Gecmis olsun Limonik, umarim iyisinizdir.
Jalepeno Biber tohumu isterim ama tohum paylasimdan tohumlarim geldigi icin beni talep edenler listenizin sonuna alin lutfen. Elinizde kalirsa gonderirsiniz. Tesekkurler. |
halen elinizde varsa jalepeno biber tohumundan bende isterim.
|
Sn. Limonik, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi kabul edin. Biz yaylada kedi tırnağını çok yetiştiriyorduk. Seyrine doyum olmuyordu. Ancak, şehire gelince o güzelliklerden mahrum olduk.
Eğer elinizde mevcut ise ve gönderebilirseniz, özelden adresimi verebilirim. Teşekkürler. |
Merhaba Limonik.
dağıtım için teşekkür ederim. Eğer bitmediyse ben ikisindende istiyorum. Eğer biber bittiyse Kedi Tırnağı isterim. İyi geceler dilerim. |
Sayın Limonik, ben jalepone biberi turşusundan tanıyorum. Çok acı bir biber değildi.
Eğer sizinki baya acı ise. Lütfen bana göndermeyin. Çünkü bizde acı yiyen yok. Zayi olmasın, başka bir arkadaş sebeplensin. |
Sayin limonik jalapeno biber tohumu varsa almak isterim
Simdiden tesekkurler. |
Sayin limonik,
Varsa kedi tirnagi almak isterim.Tesekkurler |
Merhaba Limonik;
Eğer varsa Jalepeno biber istiyorum, şimdiden teşekkürler.. |
Varsa bende istiyorum
|
Merhaba Limonik;
Elinizde Mevcutsa Kedi Tırnağı Tohumundan Bende Rica Ediyorum . |
Merhabalar elinizde katmerli kedi tırnağı varsa banada yollayabilirmisiniz
|
Merhaba,
Elinizde Varsa bende istiyorum |
limonik bende kedi tırnağı rica edebilirmiyim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025