![]() |
Kış ortancası
1 Eklenti(ler)
Beş adet kış ortancası fidesi (kış sümbülü) arzu eden arkadaşlara gönderebilirim. Kargosu alıcıya ait.
|
1- Efe ege
2-limonik |
2. Limonik
|
fideler
1 Eklenti(ler)
Gönderilecek fideler.
|
Ben de rica ederim.
|
Alıntı:
Kaldıysa bende alabilirmiyim |
kaldıysa ben de talibim
|
Ben de alabilir miyim?
|
eğer kaldıysa bende talibim :)
|
bende istiyorum
|
adresi ve telefonu gelenler.
1-efe ege. 2-limonik. 3-kutup bahçesi. 4-egebora. 5-aleydi--adresi bekleniyor ----------------------------------------------------------------------- İlgilenemediğim için kusura bakmayın. gönderimleri salı veya çarşamba günü yapa bilirim |
Adres bilgilerimi gönderdim . Teşekkür ederim
|
Alıntı:
Ondan iki arkadaşıma verdim. Benimki henüz açmadı. Ama verdiklerimden biri geçen gün resmini göndermiş. Çiçek açmış. Yani şu anda bana gönderdiğiniz. Arkadaşalarıma verdiklerimle beraber 3 adet oldu. Paylaşımınızı görünce tekrar teşekkür edtmek istedim. |
Arkadaşlar, fideler bugün PTT kargo ile gönderilmiştir. Gönderilen kargoların takip numaraları aşağıdadır. kargosunu alan arkadaşlar bilgi verirseler memnun olurum.
1-adneser ( KP01658765792 ) 2-limonika ( KP01658758503 ) 3-egebora ( KP01658760926 ) 4-kutupbahçesi ( KP01658755205 ) 5-aleydi ( KP01658756615 ) 6-efeege ( KP01658762326 ) 7-pikacu ( KP01658763682 ) |
Alıntı:
|
kaldıysa bende alabilirmiyim
|
Merhabalar,
Kargom az önce bana ulaştı. Paketlemesi o kadar iyi yapılmışki bitki paketin içerisinde hareket bile etmemiş. Çok teşekkürler. |
Sayın kasap.94, kargomu demin teslim aldım. Öncelikle değerli paylaşımınız için size tekrar çok çok teşekkür ederim. Uzun zamandır edinmek istediğim fakat bulamadığım bir türe sayenizde kavuştum.
Ikinci olarak da paketlemeniz o kadar özenli ve güvenliydi ki, kargo görevlisinin "sallaya sallaya" getirmesine rağmen, bitkide bir hasar yoktu. Tekrar teşekkür ederim. Saygılar |
2 Eklenti(ler)
Sn Kasap.94 Kargom bugün elime ulaştı . Nasıl mutlu oldum . Çok teşekkür ediyorum . Umarım büyütüp çiçeklendirebilirim . Öyle özenli pakatlemişsiniz ki . Fotoğraflamadan duramadım .
Eklenti 544745 Eklenti 544746 |
Alıntı:
|
Bende rica edebilirmiyim
|
Varsa Bende istiyorum lütfen ..
|
Sayın kasap 94 zahmetleriz için sağolun.
kargom sapasağlam geldi çok teşekkür ederim. saygılar.selamlar. |
Arkadaşlar elim de fide kalmadı kusura bak mayın mevcut olan fideler dağıtıldı. Kısmet seneye inşallah.
|
kargom ben şehir dışındayken gelmiş. ben dönene kadar başına bişey gelicek diye çok endişelenmiştim ama yersizmiş:) mükemmel paketinin içinde halinden memnundu fidecik.. teşekkür ediyorum tekrar emeğinize sağlık
|
salih66 ve B e t ü l : Fidelerinizi gönderemediğim için kusura bakmayın bilgisayarım bakım da olduğun dan geciktim en kısa zamanda göndermeye çalışacağım, gönderdiğim de sizleri haberdar ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Salih66
Betül Fidelerinizi elimde olmayan nedenlerle geciktirdiğim için kusura bakmayın gayet sağlıklılar. Uygun bir zamanda gönderilecekler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025