![]()  | 

Tespih Ağacı Fidesi Paylaşımı 

Tohumdan yetiştirmiş olduğum 25-40 cm arasındaki fideleri, açık köklü olarak 3 er adet olacak şekilde 7 kişiyle paylaşmak istiyorum. 
	Talepte bulunacak arkadaşlar adres ve telefon numaralarını göndermeyi unutmasınlar, gönderim yurtiçi kargoyla karşı ödemeli olarak gönderilercektir. Şu Bitki: https://www.google.com.tr/search?hl=...57.FbYLnu_bkl0  | 

Merhaba Sn.Gazi Barış banada fide göndere bilir misiniz? 
	 | 

Talepte bulunanların adres ve telefon numaralarını mesaj olarak atmaları yeterlidir. 
	 | 

Merhabalar, fidelerinize ben de talibim. Adres bilgilerimi mesaj olarak gönderiyorum, teşekkürler. 
	 | 

Eskişehir e uygunsa bende talibim 
	 | 

4 arkadaşımızın adresleri alınmıştır, sayı tam olunca toplu bir şekilde gönderim yapacağım. 
	 | 

Sn Gazi Baris ben de istemek istiyorum ama ankara iklimine dayanir mi diye endiseliyim. O yuzden eger mumkunse 1 adet fide gonderebilirseniz sevinirim. 
	 | 

elınızde fideler kaldıysa bende alabilirmiyim 
	 | 

Adres, tel göndermeniz yeterlidir. 
	 | 

Sayın kntlmelek ve edazeynepeda'nın adreslerini bekliyorum, bu ikisiyle birlikte 8 kişi oluyor, böylelikle elimdeki tüm fideler tükenmiş oldu. Kalan iki kişinin adresleri geldiğinde hemen, gelmez ise çarşamba günü kargoya vermeyi düşünüyorum. 
	 | 

Sayın Gazi Barış 
	Fidelerimizi bugün gönderecek misiniz :)  | 

Sayın Gazi Barış, 
	Bu akşam kargomu teslim aldım, çok teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık, hakkınızı helal edin.  | 

Sn Gazi Baris 
	Kargom sagsaglim ulasti. Hersey icin cok ama cok tesekkur ediyorum. Elinize yureginize saglik. Selamlar.  | 

Kargosu götürülen bir arkadaşımız ''ben böyle bir kargo beklemiyordum'' diyerek geri cevirmiş, sağolsun varolsun. 
	 | 

sn gazi barış  
	kargomu bugün aldım teşekkür ederim  | 

eğer elinizde varsa ben de rica edebilir miyim? 
	 | 

Alıntı: 

| 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 10:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)  | 

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025