agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   lisianthus tohumu (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/36492.htm)

birgaripyolcu 09-02-2015 23:11

lisianthus tohumu
 
1 Eklenti(ler)
Elinde lisianthus tohumu olan arkadaşlar,herçeşit her renk süs biberi tohumu,herçeşit yemeklik ve süs kabak tohumu ile takasta bulunabiliriz.

tabus 10-02-2015 13:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi birgaripyolcu (Mesaj 1354901)
Elinde lisianthus tohumu olan arkadaşlar,herçeşit her renk süs biberi tohumu,herçeşit yemeklik ve süs kabak tohumu ile takasta bulunabiliriz.

Lisianthusu tohumdan yetiştirmek özel ve fazla deneyim ister. Satıcı firmalar tohumun çimlenmesi için özel bir maddeye bulaştırıp hacim kazandırır. Bahçedeki lisianthusun tohumunun çimlenmesi biraz şansa kalmış olur, bilesiniz.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025