![]()  | 

Adenium - Kaktüs 

Güncelleme mesajı: 
	Ruj çiçeği ve kaktüsler yeni sahiplerine gönderildi. Adenium tohumu halen elimde mevcut. Bu tohumları Hoya, atlas çeligi ya da japon küpesi gönderebileceklerle takas edeceğim. Teşekkür ederim.  | 

Merhabalar gökselçetin  
	Talep ettiklerim Aeschynanthus Radicans: 1 Adenium: 1 Kaktüs: 1 Teklif ettiklerim Hoya davidcumingii Hoya kerrii Ozellikle arayip bulamadiklarim.:) Simdiden tesekkuler paylasim icin  | 

Sn. ankaramk merhabalar, 
	Elinizde Hoya davidcumingii ve Hoya kerrii haricinde tür mevcut mu? Ben de bu türlerden var. Yukarıdaki listede belirtmiştim.  | 

Pardon ya bende hoya yok hoya da isteyecektim. Kusura bakma yanlis yazmisim 
	 | 

Sorun değil, rahat ol. 
	Talep ve teklif. Belki ben anlatamamışımdır.  | 

Yok yok sabah sabah uyku sersemligi benden kaynakli 
	 | 

:) Madem hoyan yok elimdeki carnosa çeliklerinden sana yollayayım. Adresini göndermişsin zaten. 
	 | 

İyi olur. Cok makbule gecer :) 
	 | 

Alıntı: 

| 

Alıntı: 

| 

Güncelleme mesajı: 
	Ruj çiçeği ve kaktüsler yeni sahiplerine gönderildi. Adenium tohumu halen elimde mevcut. Bu tohumları Hoya, atlas çeligi ya da japon küpesi gönderebileceklerle takas edeceğim. Teşekkür ederim.  | 

Sayın Gökselçetin Adenium rica edebilirmiyim  Size verebilecek hoyam yok olsa idi mutluluk duyardım paylaşmaktan. Eger seneye derseniz bir kaç çeşit atlas gönderebilirim belli olunca renkleri şu an bebekler. 
	 | 

Kalan tohumlar sayın yeşilkolik ve sevgili lusoari'ye ayrılmıştır. 
	Böylelikle elimdeki adenium tohumları da tükenmiştir. İlginize teşekkür ederim.  | 

Çok teşekkür ederim sayın Gökselçetin. Elinize, emeginize, gönlünüze saglık. 
	 | 

Sayın Gökselçetin tohumları az önce teslim aldım. Çok Teşekkür ederim. 
	 | 

Takas kapanmıştır. Teşekkür ederim. 
	 | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 02:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)  | 

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025