agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Atlas çelikleri (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/22776.htm)

Güler 24-08-2013 17:31

Arkadaşlar atlas çeliklerini hazırlıyorum, büyük bir ihtimal pazartesi günü kargoya vereceğim.

Listeme göre talepleri olan arkadaşlar:
Sudem, mirbe, v.kaplan, ıldır, yenerr, yiğit666, musnur

vehbi, siz almış mıydınız?

çörekotu size daha sonra siz tamam dediğinizde göndereceğim.

Adresleri ve telefon numaraları eksik olanlar lütfen tamamlasınlar.

Başka talep edenler de varsa acilen bildirsin.

helin-123 24-08-2013 18:35

bende talibim güler hanım adresimi özelinize gönderiyorum şimdiden teşekkürler

Güler 24-08-2013 19:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi helin-123 (Mesaj 1192678)
bende talibim güler hanım adresimi özelinize gönderiyorum şimdiden teşekkürler

Tamam, notunuzu aldım. ;)

yigit666 25-08-2013 21:01

sevgili güler hanım .adres bilgilerimi özel mesaj bölümünde size gönderdim atlas çeliği paylaşımlarınız için bende teşekkür ederim .

fatitoo 25-08-2013 22:44

Güler hanım vallahi size bayılıyorum. Kimseyi kırmıyorsunuz. Ne tatlısınız:)

Güler 26-08-2013 07:51

Teşekkür ederim fatitoo.

Sevgili MİRBE adres ve telefon numarasını lütfen acilen yaz.

Güler 26-08-2013 17:27

Sevgili ıldır - yigit666 - helin_123 - vkaplan - yenerr - musnur

atlas çelikleriniz bugün Aras Kargo'ya verildi.

Sevgili SUDEM, koli bulamadığım için sizinki yarına kaldı, şimdi sadece atlas gönderiyorum. Diğerlerini biraz daha bekleyeceksin. :p

Yaren06 26-08-2013 17:31

Güler hanım bende rica etsem bana da gönderirmisiniz? Atlas çiçeği ve diğer çiçeklerinizden

musnur 27-08-2013 15:16

Güler hanım biraz önce atlasım geldi.çok teşekkür ederim. nasıl özenle paketlemişsiniz. ellerinize sağlık. dikerken dikkat etmem gereken bir nokta varmı acaba.

helin-123 27-08-2013 16:29

güler hanım benim atlasımda az önce geldi. bana büyük süpriz oldu cuma gibi bekliyordum ama çabuk geldi. çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettiniz artık benimde güler atlasım oldu

yigit666 27-08-2013 17:04

sevgili güler hanım ,benim atlasımda şimdi geldi ,ellerinize sağlık gönderdiğiniz atlas çeliği için çok teşekkür ederim .

Kayahann 27-08-2013 22:50

hala mevcutsa ben de isterim bi çelik, babannemin en sevdiği çiçekti bu çocukluğum aklıma geldi

ıldır 28-08-2013 15:50

Güler hanım..

Atlas çeliklerim bugun elime geçti..Sonsuz tesekkürler..Sagolun....

SUDEM 29-08-2013 09:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1193256)
Sevgili ıldır - yigit666 - helin_123 - vkaplan - yenerr - musnur

atlas çelikleriniz bugün Aras Kargo'ya verildi.

Sevgili SUDEM, koli bulamadığım için sizinki yarına kaldı, şimdi sadece atlas gönderiyorum. Diğerlerini biraz daha bekleyeceksin. :p

Ablacım şunu farkettim..Bu saydığın isimlerin en başında benim adım vardı kargonuz hazırlanacak derken..Nasıl olduysa en sona kalıp kutu bulunamayan da ben oldum. ;) Ben hep yaşantımda "bunda da vardır bir hayır" düsturunu ele aldım.. O sebeple merak ve heyecanla kutumu bekliyorum..Büyükler derler ya sona kalan "ya onar, ya donar" .. :D

SUDEM 29-08-2013 10:55

Güler ablacım aldım ben kargoyu..bu durumda onmuş oluyorum sanırım :D ama nasıl dikeceğim hakkında biraz bilgi verebilirmisin?kaybetmek istemem atlaslarımı...suda köklendirme yapmalı mıyım?yoksa direkt diksemde olur mu?

yenerr 29-08-2013 12:25

Guler Hanim,
Kargomu cok saglikli bir sekilde aldim. Sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.
Bana gelen pakete baktigimda yuzlerce emegi de goruyorum. Ciddi zaman ve ugras Sozkonusu.
Tekrar tesekkur ederim, hersey gonlunuzce olsun.
Selamlar,
Saygilar...

Güler 30-08-2013 20:53

Sevgili SUDEM, ben kaktüs ve sukulentçi değilim. Bildiğim kadarı ile hiç suya koymadan hemen toprakla buluştur. Daha sonra da başlığı iyice bir oku.

Güler 30-08-2013 20:57

Sayın KAYAHANN, adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazarsanız Pazartesi günü yaren06'ya gönderirken size de gönderirim.

efeege 01-09-2013 17:46

sevgili güler hanım.
mümkünse bende rica ediyorum mümkünse .özelinize yazdım şimdiden teşekkür ederim.
telefon numarasını unutmuşum özelinize yazıyorum,
iyi akşamlar.

dr.jacksparow 02-09-2013 00:35

Sayın Güler hanım paylaşımlarınızı zevkle takip etmekteyim. Eğer size zahmet olmazsa ve elinizde atlas çeliklerinden mevcutsa banada gönderebilirmisiniz.Özelden size adres bilgilerimi gönderiyorum umarım çok geç kalmamışımdır.

Güler 02-09-2013 20:24

Sayın dr.jacksparow, atlas çeliklerini bugün kargoya verdim. Kargo şirketi Manyas'a haftada bir gün uğruyor, o yüzden sizinki haftaya kaldı.

Sayın KAYAHANN, adres bilgilerinizi vermediğiniz için size gönderemedim.

Sevgili MİRBE - yaren06 - efeege, atlas çeliklerinizi bugün Aras Kargo ile gönderdim, lütfen elinize geçtiğinde beni bilgilendirin.

cörekotu 03-09-2013 02:18

Sevgili Güler hanim, gider gitmez sizi haberdar edicem ama o zamana atlas celikleriniz bitecek diyede korkmuyor degilim... ;)

dr.jacksparow 04-09-2013 01:55

Sayın Güler hanım gönderceğiniz çeliği heyecanla beklemekteyim.Şimdiden çok teşekür ederim.

Güler 04-09-2013 17:28

301 numaralı mesajıma ektir.

Arkadaşlar, hazırladığım çelikleri Pazartesi günü Manyas'a götürüp bıraktım ama Aras Kargo uğrayıp da almamış. Haftada bir uğruyordu.
Koliler gelecek pazartesiye kadar orada beklemesinler diye alıp, beraberimde İstanbul'a getirdim ve yarım saat evvel Aras Kargo'ya verdim.

Sayın dr.jacksparow, şu an İstanbul'dayım büyük bir ihtimal haftaya pazartesi sizin çeliği de kargoya vermiş olurum. Yine de sizi bilgilendiririm.

Sevgili Yaren06, mesajınızı okuyunca üzüldüm ama elimde olan bir şey değildi, lütfen kusura bakmayın. Büyük bir ihtimalle yarın elinizde olur.

Sevgili cörekotu, merak etmeyin anacı bende sağlıklı olduğu müddetçe size de diğer arkadaşlara da gönderebildiğim kadar gönderirim.

Zerrin Torun 05-09-2013 08:31

Sevgili Güler Hanım.Begonviliniz varmı.Bende bodur begonvil var.Boyu 1 mtreyi geçti.Verebilecek birini araıyorum.İsterseniz size verebilirim.Eğer istiyorsanız hazır İstanbuldayken alabilirsiniz.

MİRBE 05-09-2013 15:28

Güler ablacım. Kargoyu aldım teşekkürler :)

efeege 05-09-2013 22:02

çok teşekkür ederim güler, hanımcığım size büyük zahmet verdik
eşimden geldi haberini almadım henüz. gelince size iletirim.
iyi akşamlar...

Güler 06-09-2013 08:59

Sayın Ümit Bey, Aras Kargo Şehitlik Şubesinden aradılar, adınıza gönderdiğim çelik şubede beklemekteymiş, evinizde sizi bulamamışlar.

(Benim de not defterim Manyas'da kaldığı için Ümit adındaki arkadaşımızın sitede kullandığı adı hatırlayamadım.)
Taleplerinizde telefon numarası yazılmış olsa size daha kolay ulaşabilecekler.

Mine Pakkaner 06-09-2013 11:10

Bana yıldönümü toplantısında hediye ettiğiniz atlas çelikleri ilk seneden hemen açtı. :)

mumittopcu 06-09-2013 17:50

Güler hanım göndermiş olduğunuz atlas çeliklerini alalı uzun zaman oldu. Acaba ümit adında başka bir üye olabilir. Benim üye kullanıcı adım mumittopcu olarak geçiyor. Mehmet ümit topçu

efeege 06-09-2013 21:32

iyi akşamlar güler hanım .
bana gönderdiğiniz kargom gelmiş çok teşekkür ederim.

Güler 06-09-2013 23:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mumittopcu (Mesaj 1196677)
Güler hanım göndermiş olduğunuz atlas çeliklerini alalı uzun zaman oldu. Acaba ümit adında başka bir üye olabilir. Benim üye kullanıcı adım mumittopcu olarak geçiyor. Mehmet ümit topçu

...;) Bu arkadaşımız Ankara'dan. Sanırım yaren06.

Güler 06-09-2013 23:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner (Mesaj 1196583)
Bana yıldönümü toplantısında hediye ettiğiniz atlas çelikleri ilk seneden hemen açtı. :)

Çok sevindim. ;)

Güler 08-09-2013 13:10

Sayın yaren06, Aras Kargo şehitlik şubesinde bekleyen atlas çeliği kargonuzu alabildiniz mi?

helin-123 08-09-2013 17:13

sevgili güler hanım bana gönderdiğiniz atlas çeliğinden küçücük bir yaprak çıkmaya başladı çiçeğimin tutmasına çok sevindim size tekrar teşekkür ederim

ıldır 09-09-2013 14:22

Güler hanım

Mesajları söyle bir okudumda maşallah Atlas çiçegi fabrikada üretılse bu kadar yogun dagıtım yapılamazdı...Kendim ve tüm çelik göndediğiniz arkadaşlar adına bir kez daha tesekkur etmek istedim...Sagolun.. varolun....

mumittopcu 10-09-2013 07:53

birkaç soru...

güler hanım, sizden almış olduğum atlas çeliğinden filizlenmeler başladı. zannedersem tuttu. evde yetiştirebileceğimiz başka fide paylaşımında bulunmayı düşünüyor musunuz? bunu sorma nedenim maalesef çiçekçilerden veya serada yetişmiş olan ne kadar çiçek aldıysam kısa bir sürede ya çürüdü ya da kurudu. ev ortamına adapte etmek çok zor oluyor. fide dikerek tutturabiildiğim ilk çiçek sizden aldığım atlas çeliği .... ve gerçekten insan mutlu oluyor...
güler hanım birde bahçe toprağı, torf, kum ve odun kömürü tozu karışımı toprak gerçekten güzelmiş evde bulunan diğer salon çiçeklerime de kullandım. hepsinin sanki yüzüne renk geldi....sizinde tecrübe ettiğiniz bizlerle paylaşmak istediğiniz öneriniz var mı acaba....teşekkürler

Güler 10-09-2013 08:26

Sayın mumittopçu, güle güle büyütün.

Bu başlık ücretsiz çelik ve tohum başlığı, burada sadece paylaşım yapıyoruz. Rica etsem sormak istediklerinizi bitki ile ilgili başlıkta sorsanız, bu durumda hem siz hem de sizin gibi konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız da öğrenmiş olurlar. ;)

Güler 10-09-2013 08:30

Sayın KAYAHAN - dr.Jacksparow, atlas çelikleriniz bugün Aras Kargoya verildi.
Elinize geçtiğinde lütfen beni haberdar edin.

Sayın yaren06, sizden halâ bir haber alamadım. :(

Yaren06 10-09-2013 15:11

Gecikmeli de olsa atlas çeliğimi aldım teşekkürler..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025