![]() |
Özür Dilerim Ninia84
Alıntı:
*** Sayın Ninia84, Sayın Güler Hanım. Yanlışlık yapmışım. Lütfen kusura bakmayın. Sevgi ve saygılarımı sunarım. Hoşça kalın, dostça kalın. HALİL BALABAN |
sayın güler hanım eğer hala atlas çeliği dağıtımı yapıyor iseniz bende talibim bu güzel çiçeğe.adresimi yazıyorum.siyavuşpaşa mahallesi ibrahim çallı sokak no:14 daire:8 BAHÇELİEVLER/İSTANBUL. TEL:05386634349
|
Sevgili Toprak kız ve narincir, sizlere daha önce söz verdiğim atlas çeliklerinizi bugün Aras Kargoya verdim.
Arkadaşlar bu sene artık atlas çeliği dağıtımım olmayacak, bitkim kuş kadar kaldı, biraz kendisini toparlaması gerekiyor. |
Güler abla daha önce çelik yollamıştınız ben onu 3 böldüm 1 tanesini anneme verdim bahçe toprağına dikmişti bende derekumlu toprak karışımına 2 mizde tutturduk ama azcık büyütüp kaybettik çok gözüne bakmıştım eğer mahsuru yoksa bana 1 çelik daha yollayabilirmisiniz birde kaktüs toprağında denemek istiyorum oda olmazsa demekki beni sevmedi dicem ümidi kesicem eğer onaylarsanız adresimi özelinize göndericem.
|
Tüh şansım yokmuş hayırlısı olsun sizin çiçeğinize birşey olmasın yeterki ana kraliçemiz o.
|
güler hanım, kargonuz az önce ulaştı. kırmayıp gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın.
|
güler hanım bir dahaki dağıtımda banada gönderirmisiniz.
|
Güler Hanım Bursada Beyin cerrahıyım.Ama atlası görünce çocukluğumu hatırladım
Güler hanım yerli atlas çeliğinden edinmek isterim.Gerçi elimde yabancı ve değişik renkte olanların tohumları var.Ben size onlardan gönderebilirim.Sizdende eğer mümkünse atlas çeliğinden isterim.Saygılar. |
Güler Hanım, bu özverili çalışmanız için çok teşekkür ederiz. Benim çelik gayt iyi durumda, endişelenmiştim bekleyince sorun yaşamış mıdır diye ama.. Tekrar çok teşekkürler, sevgi ve saygılar,
|
Kusura bakmayın Önceki dağıtım yapmama ile ilgili mesajı görmedim.ABD Minesota dan oldukça güzel tohumlar getirdim.Yetiştirmeğe çalışıyorum.Orada fuarda sergisini gördüm. Mükemmellerdi.Ancak yerli atlasımızında ayrı bir havası var...Sizden haber bekliyorum
|
Merhabalar Sevgili Güler Hanım
Eğer tekrar paylaşım yapacak olursanız, beni de sıralamanıza ekler misiniz. Söz veriyorum Güler Atlası'na çok iyi bakacağım, gözünüz arkada kalmayacak Teşekkürler |
Atlas çiçeği
Arkadaşlar, atlas çiçeğini her yerde aradım ama bulamadım. Olan varsa ve bana bir budak gönderirse çok mutlu ve minnettar olacağım. Şimdiden teşekkürler
|
|
Alıntı:
|
bkz. sahibinden.com.
|
Kemal Bey burası ücretsiz paylaşım topiği..
İnsanlar karışılsız paylaşım için burdalar, siz ise bir çeliği 12 liraya pazarlamaya çalışıyorsunuz ve on tane başlığa heryere yazmışsınız. yeter, El insaf ! Alıntı:
|
Sevgili ıldır - smnunal - mügem - ayhat - Papağan - edelvays58 - nuray
Acilen adres bilgilerinizi (telefon numaraları da) özelime bekliyorum. Manyas'daki atlasım sizlere müjde verdi. |
Günün Müjdesi
Bahar müjdesi bu olsa gerek :)
Bilgilerimi hemen yazıyorum özelinize Çok teşekkür ediyorum size Sevgiler.. |
Güler Hanım bu müjde bana da yeter mi? :)
|
Güler hanım,
Bana da ufak bir çelik düşer mi acaba?:) |
Alıntı:
Adresinize göndereyim mi, yoksa toplantıda elden mi alırsınız? |
Alıntı:
|
Sayın fatitoo, siz daha çok yeni üyesiniz. Forumun koyduğu bir bir kural değil ama kendi adıma yazıyorum, tohum ve çelik gönderirken üyelerimizin mesaj sayısına ve sitemizdeki faaliyetlerine bakıyorum.
agaclar.net'ten sırf tohum-çelik almak maksadı ile üye olan, sonra da istediğini elde ettikten sonra hiç uğramayan birçok üye ile karşılaştım. Böyle üyelere göndermek istemiyorum. Lütfen siz üstünüze alınmayın, karşılaştığım için yazıyorum. Tamam, siz de adresinizi özelime yazınız lütfen. (Kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarası da belirtmeniz gerekiyor) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeni üye olmuş ve siteyi yeni öğrenmeye başlamış olabilirsiniz ama Forum Kullanma Kılavuzunu iyice okumuş olsaydınız bu hatayı yapmazdınız, ya da Özel iletişim alanından yöneticilerimize sorar, moderatör arkadaşlarımızdan yardım talep edebilirdiniz. Lütfen uyarı mesajlarımızı yanlış anlayıp da insanları siteden soğutuyorsunuz diye algılamayın, maksadımız başlıkların temiz ve kendi içerikleri içinde kalmasıdır. |
Sayın ezo, atlasınızdaki hastalığı burada yazarsanız arkadaşlarımız size yardımcı olamazlar, lütfen aşağıdaki linkte paylaşın.
Sukulent Hastalıkları - agaclar.net |
Güler hanım müjdeli haberiniz için çok teşekkürler adresimi özelinize yazdım.
|
Çok teşekkür ederim ama inanın ben o üyelerden değilim. Evet yeni üye oldum çünkü forumu yeni buldum. ben de çiçek ve ağaç sevdalısıyım. Mersindeki balkonumuz botanik bahçesi gibidir. Annem ve ben çok meraklıyız. Bu atlas çiçeğinden de komşumuzun balkonunda vardı. yetiştirmeye çalıştık ama tutturamadık. ben şu an Şanlıurfa da görev yapıyorum burada da bir bahçe ve balkon oluşturmaya çalışıyorum.ve Şanlıurfada da atlas çiçeği bulmak imkansız...Burada bulamadığım çiçekleri de bu forumdan satın aldım...
tekrar teşekkür ederim. adresimi özelden yazıyorum. İyi günler... |
Alıntı:
|
Güler Hanım, yönlendirmeniz üzerine atlas çelikleri buldum. bir ayı aşkın süredir toprakta ve hala köklenmediler. Ayrıca çelikler çok uzun, sertler ve 'yaşlılar'. Sanırım köklenmiyecekler. Sizin atlasınızdan bir çelik gönderebilirmisiniz acaba.
saygılarımla |
Alıntı:
|
Tamam, sevgili Mine Hanım. ;)
|
Çok teşekkürler Güler Abla,elleriniz dert görmesin. Saygılar.
|
Güler Hanım, merhaba.
Manyas güzeli atlasınıza ben de talibim. İnşallah bana da bir çelik düşer. Kabul ederseniz özelden adresimi göndereyim. |
Dün hazırladığım atlas çeliklerini, bana adreslerini ulaştıran arkadaşlara Gönen Aras Kargo'dan postaladım.
Sevgili ayhat, adresiniz ben yola çıktıktan sonra gelmiş o yüzden bir hafta sonra ancak postalayacağım. Sevgili papağan sizin de kargonuzu Burdur Şubeden almanız gerekiyormuş. smnunal - nuray - papağan - fatitoo - jamak - ninina84 - edelvays 58 - ıldır - Mügem kolileriniz bugün teslim edildi. Lütfen elinize geçtiğinde beni haberdar ediniz. |
Alıntı:
|
Tamam ablacım tamam ben beklerim 1 hafta hiç problem değil, senden bir bitki bende de olacak ya, çok sevindim, inşallah bizde bakabiliriz, üzmeyiz.
|
Sayın Güler hanım,
Atlas çeliklerim elime geçti çok teşekkür ederim. |
sayın güler hanım biraz önce atlas çeliğim geldi çok teşekkürler hakkınızı helal edin lütfen sizi zahmete soktum.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025