![]() |
Alıntı:
|
Atlasım çürüdü..
Arkadaslar sabırla Guler hanımın atlasını beklemıstım ve bana göndermişti..Cokta guzel köklenmişti.Bayramda evden 9 gun ayrılınca anahtarı verdıgım komsum ne yazık çiçeği sulayıp çürütmüş...Elinde fazla atlas yapragı olan varsa bana gönderebilirmi acaba....
|
Adresini yazıver ıldır, yenerr'e gönderirken sana da göndereyim.
Diğer arkadaşlardan ses seda yok, sadece hira geldi diye belirtmiş, diğerleri alamadılar mı? |
Tesekkurler Guler hanım..
Adresimi özelinize atıyorum...Bırdaha çiçeklerimi kimseye emanet etmeyecegım..Bu bana ders oldu....
|
atlas çelikleri teşekkür
güler hanım,
çelikleri aldım. çok canlı duruyor. teşekkür ederim. doğrudan toprağa dikmek mi gerekli yoksa köklendir melimiyim. güler hanıım bence eski çiçekler konusunda bir sayfa açsanız çok iyi olurdu.... |
Merhaba Güler Hanım;atlasım dün elime geçti.Çok teşekkür ederim.Direkt toprağa diktim, umarım yanlış yapmamışımdır...
|
Güler hanım her atlas paylaşımınızda talip oluyorum ama hala ulaşamadım bir kez daha rica etsem olur mu??
|
güler hanım atlas çeliklerim bugün elime geçti çok teşekkür ederim size.
|
atlas çiçeği (güler hanım)
güler hanım,
atlas çiçeği çeliki bugün elime geçti. forumu kullanan arkadaşlara güler hanımın yapmakta olduğu gibi paylaşımlarda bulunmalarını öneriyorum. çok güzel şekilde paketlenmiş olarak teslim aldım. bir canlıya bu denli özen göstermesi bir hekim olarak forumu kullanmakta olan diğer arakadaşlar konusunda da bana fikir vermiş oldu. örnek alınmalı bence. kendisine çok teşekkür ederim... çelikleri kum. torf, bahçe toprağı ve odun kömürü tozu karışımına diktim. umarım tutar. galiba suyu pek sevmiyor. su ve güneş isteği nasıldır? bilgisi olan varsa paylaşılırsa sevinirim |
Alıntı:
|
Arkadaşlar atlas çeliklerini hazırlıyorum, büyük bir ihtimal pazartesi günü kargoya vereceğim.
Listeme göre talepleri olan arkadaşlar: Sudem, mirbe, v.kaplan, ıldır, yenerr, yiğit666, musnur vehbi, siz almış mıydınız? çörekotu size daha sonra siz tamam dediğinizde göndereceğim. Adresleri ve telefon numaraları eksik olanlar lütfen tamamlasınlar. Başka talep edenler de varsa acilen bildirsin. |
bende talibim güler hanım adresimi özelinize gönderiyorum şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
|
sevgili güler hanım .adres bilgilerimi özel mesaj bölümünde size gönderdim atlas çeliği paylaşımlarınız için bende teşekkür ederim .
|
Güler hanım vallahi size bayılıyorum. Kimseyi kırmıyorsunuz. Ne tatlısınız:)
|
Teşekkür ederim fatitoo.
Sevgili MİRBE adres ve telefon numarasını lütfen acilen yaz. |
Sevgili ıldır - yigit666 - helin_123 - vkaplan - yenerr - musnur
atlas çelikleriniz bugün Aras Kargo'ya verildi. Sevgili SUDEM, koli bulamadığım için sizinki yarına kaldı, şimdi sadece atlas gönderiyorum. Diğerlerini biraz daha bekleyeceksin. :p |
Güler hanım bende rica etsem bana da gönderirmisiniz? Atlas çiçeği ve diğer çiçeklerinizden
|
Güler hanım biraz önce atlasım geldi.çok teşekkür ederim. nasıl özenle paketlemişsiniz. ellerinize sağlık. dikerken dikkat etmem gereken bir nokta varmı acaba.
|
güler hanım benim atlasımda az önce geldi. bana büyük süpriz oldu cuma gibi bekliyordum ama çabuk geldi. çok teşekkür ederim. beni çok mutlu ettiniz artık benimde güler atlasım oldu
|
sevgili güler hanım ,benim atlasımda şimdi geldi ,ellerinize sağlık gönderdiğiniz atlas çeliği için çok teşekkür ederim .
|
hala mevcutsa ben de isterim bi çelik, babannemin en sevdiği çiçekti bu çocukluğum aklıma geldi
|
Güler hanım..
Atlas çeliklerim bugun elime geçti..Sonsuz tesekkürler..Sagolun....
|
Alıntı:
|
Güler ablacım aldım ben kargoyu..bu durumda onmuş oluyorum sanırım :D ama nasıl dikeceğim hakkında biraz bilgi verebilirmisin?kaybetmek istemem atlaslarımı...suda köklendirme yapmalı mıyım?yoksa direkt diksemde olur mu?
|
Guler Hanim,
Kargomu cok saglikli bir sekilde aldim. Sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum. Bana gelen pakete baktigimda yuzlerce emegi de goruyorum. Ciddi zaman ve ugras Sozkonusu. Tekrar tesekkur ederim, hersey gonlunuzce olsun. Selamlar, Saygilar... |
Sevgili SUDEM, ben kaktüs ve sukulentçi değilim. Bildiğim kadarı ile hiç suya koymadan hemen toprakla buluştur. Daha sonra da başlığı iyice bir oku.
|
Sayın KAYAHANN, adres bilgilerinizi ve kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazarsanız Pazartesi günü yaren06'ya gönderirken size de gönderirim.
|
sevgili güler hanım.
mümkünse bende rica ediyorum mümkünse .özelinize yazdım şimdiden teşekkür ederim. telefon numarasını unutmuşum özelinize yazıyorum, iyi akşamlar. |
Sayın Güler hanım paylaşımlarınızı zevkle takip etmekteyim. Eğer size zahmet olmazsa ve elinizde atlas çeliklerinden mevcutsa banada gönderebilirmisiniz.Özelden size adres bilgilerimi gönderiyorum umarım çok geç kalmamışımdır.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025