![]() |
|
![]() |
#2401 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2013
|
Resim eklemeyi henüz bilmiyorum ama en kısa zamanda öğrenip eklerim. Yılan kaktüsüne benziyıor ama emin olamıyorum. Teşekkürler fund@ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Ağaç Dostu
|
alttaki mesaj bölümünde 'gelişmiş moda dön' tıkla. orada fotoğraf yükle diye bir kısım var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Böyle mi gelişti sevgili n.yıldız? Gövdede minik yavruları ayırmanız gerekmez.. Doldursun saksıyı, çiçeklensin inşallah.. Bu arada bazı dallar elinizde kalabilir onları çoğaltırsınız.. Bu mevsimde hızlı büyümesi normal sorun yok.. Yerinin aydınlık olması da güzel.. Güle güle büyütün.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Ağaç Dostu
|
Evet Feriha hanım. Ancak yavrular biraz büyüyünce buna daha çok benzerler.Şimdilik toplu iğne başından biraz büyükler. Yana doğru uzama eğilimi var. Devrilecek diye korkuyorum. Bir de kaktüsler geç büyür diye küçücük saksıya koymuştum. Nerden bileyim ki. Minik kaktüsümün annesini öpüyorum bu arada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
/
Giriş Tarihi: 17-05-2007
|
Elinde Opuntia ficus indica tohumu olan varmı arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2013
|
sevgili Funda bana gönderdigin kaktüslerden biri bugün yavru cıkarmıs kenarından annane olduk ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Ağaçsever
|
hayır o değil, gönderdiklerinin icinde en büyük olan yuvarlak isimlerini bilmiyorum ki ![]() bu arada tekrar yavrular olursa ve fazla olursa farklı çeşitlerinden almayı cok isterim sevgili Funda cok da sevinirim aklında olayım lütfen ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Ağaçsever
|
ama çiçekti o hatta kurumustu saksının yanında duruyor düşmüş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Ağaçsever
|
hatta kaktüsün kenarında kurumus topragın üstünde duruyor öylece atmaya da kıyamıyorum icinde tohummu var yani o cicegin simdi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2013
|
![]() http://www.kadinlar.tc/wp-content/up...LAR%C4%B0A.jpg Kakteen 2 | Flickr - Photo Sharing! http://www.plantoftheweek.org/image/stapelia.jpg bana bunlardan göndermek isteyen var mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Ağaç Dostu
|
aç bak istersen küçük siyah noktalar varsa tohumdur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Ağaçsever
|
Neler oluyor, dünyadan haberimiz yokmus aksam dediğin gibi yaptım actım baktım kücük siyah birseyler var icinde tohum sanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek kuruyup tohum oluşturur nova35. O siyah minicik şeyler tohumdur. Ama ekimle ilgili tecrübem yok maalesef. Kaktüs ve sukulentlerle ilgilenmeye yeni başladım. Resmen hastalık haline geldi. Elinde kaktüs yavrusu olup da paylaşmak isteyen olursa talibim. Burada kaktüs yönünden imkanlar çok sınırlı. Üzerlerinde de çirkin yapay çiçekler var. Onlardan hiç hoşlanmıyorum. Hepinize bol çiçekli günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=blgctn bana bunlardan göndermek isteyen var mı? ![]() Elimde Staphelia grandiflora var. (umarım doğru yazmışımdır) 45 gündür bendeler. Taaa Ankara' dan geldiler. Şimdi yanından yavrular vermeye başladı. Çok hızlı büyüyor. Çiçek rengini bilmiyorum, bordo olabilir. Eğer isterseniz gönderebilirim.(Ama maalesef diğerlerinden yok.Keşke olsa da seve seve paylaşsam) Düzenleyen n.yıldız : 23-04-2013 saat 22:01 Neden: eksik bilgi ve yazım yanlışı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Ağaçsever
|
Ben de Funda Hanım sayesinde yeni ilgilenmeye basladım sevgili n.yıldız minik minik bebekler var simdilik bendede.Belki ilerde benimkiler de büyür bende iyice ögrenirim sonra buradan paylasırım herkesle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Ağaç Dostu
|
Güzellikler paylaşılınca çok daha değerli oluyor. Bana gelenler öyle en azından. Elimde çok az çeşit olmasına rağmen, çoğaltıp paylaşmak istiyorum. Hayat paylaşınca güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Ağaçsever
|
tesekkür ederim ![]() bakıyorum hemen.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
bende yeni yeni başladım kaktüs toplamaya birkaç tür var elimde isimlerini bilmesemde :$ yavru vermeye başladıklarında ben de buradan paylaşımda bulunmak isterim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-12-2012
|
Gözün aydın 'kaktüs kardeşliği' yeni bir kardeşin oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili blgctn, beni ilk sıraya yazar mısınız? Birkaç gün buralarda değilim. 23 Nisan' dan sonra haberleşiriz. Yavrunuz biraz büyüsün göndereyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
/
Giriş Tarihi: 17-05-2007
|
Fazla Kaktüs Tohumu olan varsa bana da yollayabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2012
|
Arkadaşlar saksı değişimlerinin yapıldığı bu günlerde kaktüs çeliği ve yavrusu paylaşmak isteyen var mı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Ağaçsever
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |