![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Talep var, takip yok. İşte bu beni üzüyor. Sözümü tutmak ve isteyenleri mahrum etmemek için yağmur çamur demeden fidanları hazırladım, arabaya koyup İstanbul a getirdim. Allah onlardan razı olsun sadece safagüçlü ve melisa 16 gelip fidanlarını aldı. İnşallah çiçeklerini de koklarlar. Dr. kontrolu için iki günlüğüne İstanbul a gelmiştim. Fidanları bırakıp döndüm. Umarım, talep edenler, fidanlar kurumadan gelip alırlar, yoksa bir daha üzülürüm ve tekrar böyle bir paylaşım için cesaretim kırılır. Selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Alıntı:
Selamlar, saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Merhaba sayın Balıkçı, Konuyu takip edemediğim için bir süre geciktim fakat bugün fidanları aldım. Size zahmet verdik, çok teşekkür ederim emeğiniz için. Gecikme için de lütfen kusura bakmayın. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2019
|
Sayın Balıkçı; Bu forumu çok sık kullanıyorum fakat hala gerçek anlamda kullanmasını bilmiyorum. Baktığım bir sayfayı tekrar bakmak, mesaj yazdığım sayfanın takibini yapmak, beğendiğim bir mesaj sayfasını takip etmek bunları yapabilmeyi bilmiyorum hala. İyilik yap denize at derler ya, öyle bir süreç benim için bu site. Bir gördüğümü bir daha göremiyorum. 3. ayda sizden fide rica etmişim şuan 6. ay oldu ve 3 ayda tesadüfen rastladım sayfanıza ve mesajıma. Oysa hemen hemen her gün açıyorum siteyi, ancak uyarı gelenlere bakabiliyorum. Uyarı yoksa bilemiyorum maalesef. Çok özür dilerim böyle bir duruma mahal verdiğime, gelmiş ve dönmüşsünüz haberim olmadı. Taleplerimle ilgili süreç devam ediyorsa takip etmek isterim. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|