![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2018
|
aloe vera
Firdevs hanım bende istiyorum elinizde varsa. özelden mesaj atacağım. selamlar. filiz b. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-04-2017
|
Yavrular gönderilebilecek duruma geldiğinde, isteyenlere göndermeye çalışacağım. Size de o zaman gönderebilirim, mesajınızı aldım. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-09-2018
|
Mükemmel bir forum
Bilgi ve paylaşım harika. Çok güzel bilgiler edindim. Firdevs Hanımcım, dağıtım paylaşımı devam ediyorsa bende mümkünse almak isterim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Paylaşım Tekrarı
Merhaba, aloevera yavruları paylaşılabilecek duruma geldi. İsteyen üyeler listeye adını ekleyip; isim soyisim, adres ve telefon numarası bilgilerini özel mesaj ile göndersinler lütfen. Paylaşımım yaklaşık bir hafta sürecektir. Bu paylaşımımda da isteyen her üyeye iki adet yavru göndereceğim. Bir hafta geçtikten sonra yavrular bitmemiş olursa isteyen üyelere iki adetten fazla gönderebilirim. Bu nedenle iki adetten fazla yavru isteyen üyeler listede adlarının yanında bunu belirtirlerse iyi olur. Daha önceden istekte bulunan üyeler de iki adetten fazla yavru istiyorlarsa adlarının yanında belirterek listeyi güncelleyebilirler. 1-Esengül14 2-filiz999 3-gulsah.akgul |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-09-2018
|
çok teşekkür ederim Firdevs hanım hemen özel mesaj ile bilgileri yolluyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Önemli
Merhaba, kargo için gerekli bilgileri (isim soyisim, adres ve telefon numarası) gönderenler üyelerin isimlerinin yanında artı bulunmaktadır. Gerekli bilgilerini göndermeyen üyelerin de en kısa zamanda bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. 1-Esengül14 2-filiz999 + 3-gulsah.akgul + 4-busra_ + 5-edaaydınlı + 6-Demirol 7-acemibitkisever+ 8-Ezel yog |
|
|
|
![]() |
|
|