![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-02-2013
|
Fotoğrafını yüklemeye çalıştım ama kumkuat lar eğer görünürse durumları nasıl acaba torfa ektim.sebze pazarından aldım aldığımda torba içindeydi ve üstünde 2 adet meyve vardı eve getirdim birkaç hafta sonra saksıya aldım ve torfa diktim.daha sonra forumdan okuduğum kadariyla içine yumurta kabuğu koydum birde Paslı çivi batiracagim şimdi üst kısımlarda çiçek açtı çiçekler soldu ve meyveler göründü yaprakları hafif sarı gibi ve ince uzun kısaca umarım iyidir gelip gidip bakıyorum çok seviyorum çiçeklerin kokusu muhteşem başka yapmam gereken birsey varsa onuda yapmak isterim önerilerinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
Birde şunu sormak istiyorum bu fidanın sadece üst kısmı çiçeklendi daha sonra alt dallardada çiçek olusurmu |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Benim bildiğim sadece yeni dallar çiçek açar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
Yani bilemedim şimdi kamkat konusu hakkında tüm yorumları okudum birkaç fotoğrafta dallar çiçek ten görünmüyordu galiba ben onlara aldandım cevabınız için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2016
|
![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar yardımcı olursaniz sevinirim ben kumkuati 7 nisanda aldim üzerinde meyvesi vardı yedim hepsini bu aralar bi daha ciceklenecek galiba bide bir haftadır hattinden fazla heryerden filiz çıkarıyor deli gibi. Foto da da var mesela bir dalin ucundan 4 tane filiz çıkmış birakmam mi lazım yoksa daha iyi gelişimi için bir tanesini bırakıp digerlerini budayayım mı ? Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Alıntı:
|