![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Yanıtınız için çok teşekkür ederim Sayın Bahtiyar02- sormaya çekiniyordum ama budama ihtiyacı var mı diye merak da ediyordum doğrusu... Budayacağım dallardan çelik üretmek mümkün müdür dersiniz? Bir de bahsettiğiniz sıvı solucan gübresini, olur da bulamazsam, muadili bir başka gübre var mıdır? Hani satıcı bana 'bu yok ama şu da olur' deyip başka bir ürün önerecek olursa yanlış bir seçim yapmayım diye soruyorum. Anladığım kadarıyla bitkinin farklı gelişim dönemlerinde farklı çeşit gübreler kullanılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-04-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Yanıtınız için teşekkür ederim Sayın İbogel. 10 günde bir, 15 günde 1 gibi sulama periyotlarına körü körüne bağlanmamak gerek, haklısınız. Belirli bir bitkinin/ saksının toprağı aşağı yukarı ne kadar zamanda kuruyor anlamak için dikkat etmeye çalışıyorum bu sürelere. Örneğin benim balkonda aşağı yukarı 10 günde kuruyor kumkuatımın saksısı. Yine de toprağı yeterince derin kontrol etmemişim demek ki ve muhtemelen aşırı sulamışım... Ağacınıza nazar değmesin, maşallah ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-04-2013
|
Teşekkür ederim...ben ekim ortasında 4 aylık yavaş salınımlı gübre attım kamkata.Onun haricinde bir şe kullanmıyorum.Ha bir de arada sırada haşlanmış yumartanın suyunu veriyorum o kadar...Bir de kamkatını suladıktan sonra saksını kaldırıp ağırlığına bak.Saksın hafiflediğinde sulaman gerektiğini anlayabilirsin.Bu da bir başka yöntem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bakım, kumkuat, yardım |
|
|