![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Lime değil kesinlikle, sıradan bir limon. Meyveler iyi beslenmediği ve yeterince bol güneş göremediği için küçük kalmıştır ve olgunlaşmıyordur. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-12-2012
|
ama butun yaz terasta idi ve sabah 10dan aksam gunes batana kardar gunes aliyordu yazinda ayniydi simdide ayni ve cevap verdigin icin teskkur ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
normal limon ise ne yapabilirim nasıl büyümesini saglıcam topragı çiçek topragı ve gü
ormal limon ise ne yapabilirim nasıl büyümesini saglıcam topragı çiçek topragı ve cubuk gübre verdim ayrıca birde sıvı gübrede verdim ama limonlar büyümüyor sağdece çiçek açıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
normal limon ise ne yapabilirim nasıl büyümesini saglıcam topragı çiçek topragı ve cubuk gübre verdim ayrıca birde sıvı gübrede verdim ama limonlar büyümüyor sagdece çiçek açıyor maglum kış ayına girdik ve eve aldım acaba uv ısığı felanmı alıp yaksam güneş etkisi için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Limonun tipine bakınca, 7 veren limon diye isimlendirilen türe benziyor. Bu tür limon meyveleri bakımından sıkıntılı bir tür, Antalya da bile bahçelerde bazan küçücük kalıyor. Üstelik sizinki aşılı ve saksı içerisinde, buna da şükür diyeceksiniz ve bakımına aynen devam edeceksiniz. Şöyle olsun böyle olsun derken bilinçsizce suni gübrelere yönelebilirsiniz, köklerini yakıp daha kötü etmekte var. Bu haliyle kabul edin ve çiçeklerini koklayıp mutlu olun. Unutmayın bu çiçekleri ve meyveleri göremeyenler var. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
|
Bilgilerin için teşekkür ederim en azından ne oldugunu ögrendim olmadı yeşil yeşil yerim böylede güzel tadı ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|