![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-05-2008
|
Mayer limonu İnteernetten aldığım Mayer limonum yolda bol yapraklı ana dalı kırılmış olarak geldi. Kalan bir tane yapraklı ama ince dal var elimde. Isıtılmayan ama camekanla çevrili balkonuma koydum. Çünkü geldiği yerde dış mekanda bulunuyormuş. Merak ettiğim şu: baharda dış mekanda tomurcuk verir ve kurtulur mu? Gerçi satıcı, kargoda hasar görenllerin yerine ücretsiz ve kargosuz olarak yenisini gönderdi. Bu bakımdan kendisine saygı duyuyor ve takdir ediyorum. Sattığı ürünün arkasında duran değerli biri. Yine de kırılan limonu diriltmek istiyorum. Bir ikilem de dikilecek yer için yaşıyorum. Şöyle ki: Yazın 6 ay yazlıkta kışın 6 ay kışlıkta ikamet etmekteyiz. Büyük saksıya diksem taşımak zor, yaş geldi 74 e. Yzlığın avuç kadar bahçesine çiçek dolduruyorum, oraya diksem kışın bizden 40 km uzakta kalacak. Anlatılanlara göre son derece güzel kokusu varmış, ondan payıma düşen mutluluğu almak istiyorum. Taşıyabileceğim en büyük boy saksı ne kadar olmalıdır ki, hem limonum sağlıklı olsun hem de benimle biirlikte yaşasın? Öneri gelirse değerlendireceğim... |
![]() |
![]() ![]() |
|
|