![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
İzmir'li bir arkadaşımız İstanbul'a ziyarete geldiğinde sizin güzel orkidelerinizi görmek istemiş ve sizin çiftliğe gelmiş ama tadilat varmış kapalıymış. Ben de "madem onca yolu gittin keşke siteden arkadaşımız (gerçi bu sıralar hiç Foruma uğranıyor ama) olan nrkrkmz'ye (Nur Hanım - sizden yüklüce orkide almıştı) uğrasaydın, belki onda halâ orkide vardır" dedim. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim,iyiyim.Arkadaşınızın gittiği yerin bizimle ilgisi yok.Burada bir yanlışlık var.Biz devamlı açığız,7/24 çalışanlar var.Ne zaman isterlerse buyursunlar,Çiçekler yeni yeni açmaya başlıyorlar.Böylesi keyfleri sizlerle paylaşmak benim içinde keyf.Telefonumu verebilirsiniz 0532 484 48 44 |
İlkbaharda izne gittiğim sırada Nur hanımın serasını ziyaret etmek istedim fakat Nur hanımın serayı kapattığı bilgisine ulaştım, çok üzüldüm bu haber doğru mudur bilgisi olan bir arkadaşımız varmı acaba?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba Ziya Abi nasılsınız Resimdeki cattleyayı sizden iki sene önce almıştım.
|
Güle güle büyütün,keyfini yaşayın.Sararan yaprağı iyice sararınca dibinden kesebilirsiniz.Saksının üst kısmını harç ile doldurursanız iyi olur.
|
Alıntı:
|
İlk Cymbidium'umum
1 Eklenti(ler)
Değerli ziya abimizin çiftliğinden aldığım Cymbidium'umum:) benim gibi İstanbul'a sizde uzak işenir sağolsun yolluyorsa. Ben marmariste yaşıyorum kargom ile gelmişti
|
5 Eklenti(ler)
Böyle büyüleyici güzelliklerin karşısında nefes almakta zorlana bilirsiniz!!
-Birde kraliçe cattleya kokusunu aldıysanız :)) Mükemmel bir sera herşey harikaydı , zaten orkide şahane bir çiçek hepsini bir arada görünce görsel şölene dahil oluyorsunuz . Eklenti 594307 Eklenti 594308 Eklenti 594309 Eklenti 594310 Eklenti 594311 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 594317
Eklenti 594318 Eklenti 594319 Eklenti 594320 Eklenti 594321 Hayatımın en zevk aldığım gezilerinden biriydi diye bilirim herkese de tavsiye ederim :)) Yeşilliklerin içinde huzur dolu mükemmel bir yer.. Konuk severlik ;misafirperverlikten bahsetmiyorum bile :D Her şey için teşekkürler |
Sevgili eneskrky, bana yazdığın özel mesaja ancak malina'dan döndükten sonra cevap verebildim. Ben de sana Ziya Soner Bey'in serasını ziyaret etmeni tavsiye etmiştim. Oooo sen gitmişsin bile.
Hakikaten rüya gibi değil mi? |
Ya abla kendimi kaybettim :D :D Hayatımın en güzel günüydü yaa !!
Şahane mükemmel kelime bulamıyorum :D |
1 Eklenti(ler)
Ziya soner'in çiftliğinden aldığım cattleyam,senede 3 kez açışı ile beni çok şaşırttı genişliği 19 cm, kokusu güzelliği ile maşallahı var..Ziya beyin sayesinde bu güzele sahip oldum,çok teşekkür ediyorum kendisine...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025