agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Türkiye ve Dünyada Orkide (https://www.agaclar.net/forum/turkiye-ve-dunyada-orkide/)
-   -   Hong Kong Orkide Serası Gezisinden (https://www.agaclar.net/forum/turkiye-ve-dunyada-orkide/27229.htm)

agozce 30-04-2012 12:47

Afedersiniz, hemen düzeltiyorum, bu mesajların hepsini sonra silmek istiyorum. Konu bütünlüğünü bozmasın diye)

Biz daha koleksiyoner noktasında değiliz nasılsa..Şimdilik..:)

B.Unver 30-04-2012 12:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SAGEN (Mesaj 956476)
Sayın ünver
resimleri şu anda gördüm.bende kendi çapımda orkide sevdalısı biri olarak inanın bana resimleri gördüğümde çıldırıyordum az kalsın.tekrar tekrar bakıyorum dönüp dolaşıp bu güzelliklere.umarım farklı türleri bakmak banada nasip olur.

Olacaktır inşallah.Neden olmasın.Türkiyede 10 sene evvel discus akvaryum balıkları ile grup arkadaşlarımızla başlattığımız çalışma şu anda devir alan daha genç ve atak hobicilerle oldukça fazla gelişti.Şimdi dünyaya açılmış discusla ilgili hobicilerimiz var discusta.Orkide de olacaktır.Çünkü Orkide bunu gerçekten hak eden özellikte ve güzellikte bir çiçek türü.

Ancak hobinizin arkasından inatla koşup özveride bulunmak ta gerekiyor.:)

B.Unver 30-04-2012 12:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi agozce (Mesaj 956486)
Afedersiniz, hemen düzeltiyorum, bu mesajların hepsini sonra silmek istiyorum. Konu bütünlüğünü bozmasın diye)

Biz daha koleksiyoner olamadık..Şimdilik..:)

Kolleksiyon derken bunu milyarlık ya da trilyonluk antika kolleksiyoncuları ile karıştırmamak lazım.Ancak özel türlerin bulup alınması ve yetiştirilmesi her hobicinin kendi alanındaki emelidir.Dünyada da bu böyle:)

tarumok 30-04-2012 14:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi B.Unver (Mesaj 956484)
Yani Ayşe Hn. dediğim gibi türüne göre değişiyor.Eğer Paphiopedilum Prince Edward of York çiçekli halini istiyorsanız fiyat orda buydu.Burda bulabilirmisiniz?Ya da kolleksiyonunda olan bundan ucuza verir mi?Bunu araştırmak lazım.:):):)

Bu arada adım Bora :)

Bende var.O fiyattan aşağı vermem:)ama daha yavru:D

fzthalil 30-04-2012 14:47

Murat Bey,
York'un ilk yavrusu benim kimseye kaptırmam:D :dilli:

agozce 30-04-2012 20:57

Valla ben almam. İsmine gıcık oldum...:)).

Avrupalıların Doğal ortamından, her türlü kültürel, doğal varlığn alınıp-çalınıpp kendi adlarının yaıştırılmasını...protesto ediyorum...:)))

B.Unver 01-05-2012 10:22

5 Eklenti(ler)
Ne kadar isimlere ve fiyatlara takılsak ta ben Devam edeyim :):):);

B.Unver 01-05-2012 10:35

5 Eklenti(ler)
Devam;

B.Unver 01-05-2012 19:03

2 Eklenti(ler)
Bir iki foto da fantazi yapalım :):):)

B.Unver 03-05-2012 10:35

5 Eklenti(ler)
Devam;

SAGEN 03-05-2012 10:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi B.Unver (Mesaj 956487)
Olacaktır inşallah.Neden olmasın.Türkiyede 10 sene evvel discus akvaryum balıkları ile grup arkadaşlarımızla başlattığımız çalışma şu anda devir alan daha genç ve atak hobicilerle oldukça fazla gelişti.Şimdi dünyaya açılmış discusla ilgili hobicilerimiz var discusta.Orkide de olacaktır.Çünkü Orkide bunu gerçekten hak eden özellikte ve güzellikte bir çiçek türü.

Ancak hobinizin arkasından inatla koşup özveride bulunmak ta gerekiyor.:)

Sayın ünver yazdıklarınıza aynen katılıyorum ORKİDE bambaşka bir çiçek.Her akşam canlıymış gibi onlarla konuşuyor seviyorum.Ama dediğiniz gibi bu sevdanın peşinden koşmak gerek.Neredeyse 2 aylık kızım kadar vakit ayırıyorum desem sanırım abes olmaz...:p

SAGEN 03-05-2012 15:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi B.Unver (Mesaj 956463)
Devam;

Sayın B.UNVER doğrusu resimleri takip etmekte zorlanıyorum.hangisine bakacağımı şaşırdım.Bu kadar mı güzellik olur?

SAGEN 03-05-2012 15:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi B.Unver (Mesaj 957059)
Ne kadar isimlere ve fiyatlara takılsak ta ben Devam edeyim :):):);

******* hızla devam edin lütfen...:p

yeşilkolik 30-09-2013 20:48

Emeginize saglık çok güzel paylaşım. Nefesim kesildi maşallah hepside süper :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025