![]() |
İkiz gövde?
|
Alıntı:
Hayal gücünüzü biraz çalıştırın:D |
Literati?
|
1 Eklenti(ler)
İşte bu.
|
Düşüncelerini almak için mikrofonu kime uzatsak Emre, uzman 16 da gitti:p
|
2 Eklenti(ler)
Bu da ilk ardıç ve ikisi bir arada, küçük ağacım da diğerlerinin ebatlarını ortaya çıkarmak amacıyla, onun boyu tahmini 20 cm civarında.
|
Alıntı:
|
Çok güzel oldu. İki gövdenin birlikte uyumlu dal dizilimi bütünsellik oluşturmuş. Sadece yükseklik biraz fazla. Elinize sağlık.
|
Teşekkür ederim. Evet yükseklik çok fazla, o da benim kişisel isteğim, o şekilde çok uzun bir bonsaim olmasını istiyordum uzun zamandır.
|
İkiz gövdeyi izleyip yorum yazarken diğer çalışmanızın resmini de yayınladınız. Çok beğendim. Dal dizilimi ve telleme çok iyi yapılmış. Derinlik yaratmak için geriye de dal çıkarıldığına eminim ancak onu görebilmek için üstten görüntü yayınlarsınız daha iyi anlaşılacak.
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim :) Evet 2 boyutlu ortamda arkaya çıkan dal anlaşılmıyor. 3. dal arkaya 4. dal öne çıkıyor.
|
Teşekkürler. Atölye çalışmasına katkı koyan herkese.
|
:) Bu arada yeni farkettim, bizim başlıkta 2007 yazıyor, 2008'e alışamadık henüz galiba. Kimse farketmemiş.
Evet hepimiz atlamışız tarihi, düzelttim(memet) |
Trabzonlu Bonsai Dostları çok güzel bir çalışmaya başarılı bir imza atmışsınız.
Öncelikle bu çalışmayı organize eden Sayın Emre bey'in ve değerli vakitlerini ayırıpda katılımda bulunan bonsai dostlarının vermiş olduğu emeği ve öz veriyi görmek güzel bir duygu. Bu çalışmların tekrarını ve güzel örneklerin çıkması dileğiyle. Saygılar. |
Trapzonda bonsain bu hizda gitmesi diger sehirleri de arkasindan ayni hizla surukluyor. Keyif verici bir durum . Yaptiginiz calismalar, ornek calismalar oluyor. Ara vermeden ayni sekilde devam etmenizi diliyorum
Bu hizla giden calismalardan sonra bonsai yarismasina katilacak olanlar kim bilir ne guzel agaclarla katilacaklar. Hepinizin gonlundeki bonsailer gercek olsun. |
herkese merhaba...
ben trabzon bonsai kulübünün yeni üyesi olarak çok memnun oldum. emre bey ellerinize sağlık... |
hoşbulduk...:)
|
5 Eklenti(ler)
İlgilerinize teşekkür ederim arkadaşlar. Toplantıdan bazı kareler yayınlasak iyi olur, henüz Aytaç bey'dekileri ele geçiremesem de onları da bulunca koyarız.
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğraf ve video çekmeyi beceremiyoruz her seferinde ama elimizden geleni yaptık.
|
2 Eklenti(ler)
|
Emrenin benim makinamda kalan resimleri buyrun
http://img139.imageshack.us/img139/7360/emre1xl2.jpg http://img139.imageshack.us/img139/498/emre2gq7.jpg |
Bonsai ormanı
|
Birinci resim: Sağ ve sol baştakiler picea pungens ın arkadaşları. Soldan ikinci maktas61, erdek, vyssera, iklimsiz, gene aramıza yeni katılan ve yeni üyemiz cekece.
|
İkinci resim: picea pungens, maktas61, erdek, vyssera, iklimsiz, cekece, picea pungens ın arkadaşı toplu halde bonsai ormanı kıyısında:p
|
Bu ne yahu, ne zaman nereden çıktı bu orman maşallah maşallah ;) Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim çok güzel bir çalışma daha olmuş. Sizinle gurur duyuyoruz, bizde 2. bonsai atölye çalışması için hazırlık yapmaya başlasak iyi olacak. Çok geri kaldık çok :D
Sevgiler ;) |
Sağolun Sebahattin Bey, benim küçük orman işte :)
|
Çalışmalar çok güzel olmuş.Burada bulunamadım ama bir sonraki toplantıda olacağım.Hepinize sevgiler...
|
*** arkadaşlar trabzonda çalışıyorum ve bonsai almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ilk defa başlıyorum ..
|
Trabzon'da kalabalık bir grubumuz var, toplantılar yapıyoruz. Bonsai almak için bişey diyemem ama yapmak istiyorsanız, bizi bulmanız yeterli ; )
|
sizi nasıl bulabilirim ve nasıl yapabilirim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025