agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Trabzon Bonsai Atölye Çalışmaları (https://www.agaclar.net/forum/trabzon-bonsai-atolye-calismalari/)
-   -   agaclar.net,Trabzon / 2. Bonsai Atölyesi (27 ocak 2008) (https://www.agaclar.net/forum/trabzon-bonsai-atolye-calismalari/6798.htm)

Harun Parlak 27-01-2008 20:16

Yazılanlara ve resimler bakılırsa verimli bir toplantı olduğu anlaşılıyor verimli bir toplantı olacağına emindim zaten devamını dileyerek nice toplantılara imzanızı atacağınaza tekar eminim diyorum.
Biz İSTANBUL bonsai severlerde kısa zamanda 2.toplantımız yaparız inşallah.

vyssera 27-01-2008 20:38

Evet Tekin bey, şöyle özetleyebiliriz, Ben 2 ardıç ve bir ateş dikeni şekillendirdim, Aytaç bey de 2 ardıç 1 kotanester ve sanırım bir berberis şekillendirdi. 7 ayrı uygulamayı izleme fırsatı buldu arkadaşlarımız. En kısa zamanda fotoğraflar ve videoyu eklemeye çalışacağım. Görüşmek üzere.

Arzu Kasapoğlu 27-01-2008 21:16

Bana da üzerinde telleme yapılan ateş dikeni hediye edildi. Emreye ve Aytaç'a bu günü düzenledikleri için çok teşekkür ederim. Hep beraber çok güzel ve eğitici bir gün geçirdik.

erdek 27-01-2008 21:26

Bizlere bu güzel günü yaşatan başta Emre Bey ile Aytaç Bey'e, çalışmamız için bürosunu bizlere açan arkadaşlara ve diğer katılımcılara sonsuz teşekkürler. En kısa zamanda tekrarını bekliyoruz.

malina 27-01-2008 21:41

Trabzon 2. Bonsai Atölyesi / 27 ocak 2008

bonsaisever 27-01-2008 23:12

Kim kimdir?
Ve yorumları da bekliyoruz ;)

mevlut sinanoglu 28-01-2008 00:50

http://rapidshare.com/files/87142328/bonsai.rar.html bu siteye yükledim benim çektigim bütün fotografları...telleme,kök budaması,saksıya çıkarma fotografları var...

memet 28-01-2008 10:12

Çılgın hindistan cevizi saksısı da, Aytaç beyin üretimi sanırım.

Koyu yeşil 28-01-2008 10:17

Güzel bir toplantı olmuş sanırım. Ne çok ağaç üzerinde çalışmışsınız. Vyssera ardıç çok hoş. Diğer fotoğrafları da bekliyoruz. Sevgiler.

mevlut sinanoglu 28-01-2008 10:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi memet (Mesaj 199048)
Çılgın hindistan cevizi saksısı da, Aytaç beyin üretimi sanırım.

evet memet bey,aytaç beyin çılgın fikriydi:rolleyes: eminim diger toplantılarda farklı çalışmalara şahit olacagız

vyssera 28-01-2008 10:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bonsaisever (Mesaj 198969)
Kim kimdir?
Ve yorumları da bekliyoruz ;)

Fotoğrafın altına arkadaşların kim olduklarını yazdım . Hepsine gelip çalışmamıza katıldıkları için teşekkür ederim.

vyssera 28-01-2008 12:32

Ortama biraz daha çeki düzen verebilseydik, tam istediğim gibi olacaktı, artık o kadar da nazar boncuğumuz olsun, çalışan kişiler olarak, ayırabildiğimiz zaman içerisinde bu kadar hazırlık yapabildik. Ama güzel bir temel atıldı bence.

Ali H. ALI 28-01-2008 13:07

Hepinizi kutlarim,guzel keyifli ogretici, heyacanli gectigi hemen farkediliyor.
Aytac beyin saksilari ise bonsaide bircok secenegin oldugunu haykiriyor.

Emre agaclar.net Trabzon 2. bonsai atolye calismalari senin gayretlarin ile gerceklesti. Daha hic bonsai atolye calismasi yapmamis sehirlerdeki bonsai sevdalilarina ornek bir calisma. Sen ve calismaya katilan tum arkadaslar, bir 3. calismayi konusmaya basladiginizi var sayarak o calismanizin daha fazla katilimli olmasini, bonsaiyi daha bir cok arkadasin taniyip ogrenmesini dilerim.
Hepinize sevgiler

bonsaisan 28-01-2008 15:34

Çok güzel bir çalışma olmuş.

Tüm emeği geçen Bonsai dostlarını ve katılımcıları kutlarım.

Daha bir çok Atölye çalışmasında yeni çalışmalar ile sizleri görmek dileğiyle.

bonsaisever 28-01-2008 15:37

Trabzonluları kutlarım, biz birincisini zor yaparken ikinciyi yaptılar.
Vysseranın çabaları taktir edilmeyecek gibi değil :)

Tabii Aytaç beyin diğer denemelerini de görmek istiyoruz.

Okuyarak yapılan çalışmalardansa iki, üç kişi bile olsa yapılan toplantı ve çalışmalardan çok şey öğreniliyor.
Ara vermeden toplantılara devam etmenizi dilerim :)

bonsaisan 28-01-2008 16:06

Son olarak çekimlerin eklendiği dosyayı download ettikden sonra içlerinde bir kareyi seçtim ve üzerinde bir takım düzeltmeler yaparak tekrardan burada paylaşayım dedim.

Umarım fotoğraf sahibi bu konuda kızmaz.
SAygılar.
http://img295.imageshack.us/img295/8...iatolyewu2.jpg

erdek 28-01-2008 16:09

Sayın Bonzaisever'in sözlerine katılıyorum. Olayın içinde olmak çok farklı. Ne kadar okursan oku pratik daha kalıcı ve fikir verici oluyor.

vyssera 28-01-2008 16:55

Elinize sağlık Bonsaisan, güzel olmuş. :)

mevlut sinanoglu 28-01-2008 21:36

yok emre agabey kızacak bişey yok=) her tarafı emek kokuyor ******..güzeli makyajla daha da güzelleştirmişsin...kolay gelsin

vyssera 29-01-2008 09:59

1 Eklenti(ler)
Çalışmamızdaki ağacın Bonsaisan'ın elinden geçmiş hali. Çok teşekkür ediyorum kendisine.

vyssera 29-01-2008 10:05

Yeni fotoğraflar da galeriye eklendi arkadaşlar.

vyssera 29-01-2008 10:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ali H. ALI (Mesaj 199114)
Hepinizi kutlarim,guzel keyifli ogretici, heyacanli gectigi hemen farkediliyor.
Aytac beyin saksilari ise bonsaide bircok secenegin oldugunu haykiriyor.

Emre agaclar.net Trabzon 2. bonsai atolye calismalari senin gayretlarin ile gerceklesti. Daha hic bonsai atolye calismasi yapmamis sehirlerdeki bonsai sevdalilarina ornek bir calisma. Sen ve calismaya katilan tum arkadaslar, bir 3. calismayi konusmaya basladiginizi var sayarak o calismanizin daha fazla katilimli olmasini, bonsaiyi daha bir cok arkadasin taniyip ogrenmesini dilerim.
Hepinize sevgiler

Hocam bu toplantı aynı zamanda sizden aldığımız ilham ve bilginin de sonucu. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Saygılar.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bonsaisever (Mesaj 199163)
Trabzonluları kutlarım, biz birincisini zor yaparken ikinciyi yaptılar.
Vysseranın çabaları taktir edilmeyecek gibi değil :)

Tabii Aytaç beyin diğer denemelerini de görmek istiyoruz.

Okuyarak yapılan çalışmalardansa iki, üç kişi bile olsa yapılan toplantı ve çalışmalardan çok şey öğreniliyor.
Ara vermeden toplantılara devam etmenizi dilerim :)

Bu yorgunluğu üstümüzden atalım, yenisi gelecek inşallah. Teşekkürler Bonsaisever.

msgurkan 29-01-2008 11:28

Keşke sizlere katılabilecek kadar yakında olabilseydim. Yakın mesafede alan arkadaşlar bunun kıymetini bilsinler.
Emeği geçen herkese benden de teşekkürler. Yayınladığınız yazı ve resimlerle atölye çalışmanıza sanal olarak bizi de katmış oldunuz.

Koyu yeşil 29-01-2008 13:17

Bu ağacı çok beğendim. Eli değenin eline sağlık :)

salvia 29-01-2008 13:49

Çok öğretici çalışmalar yapılmış teşekkürler düşünenlere ,paylaşanlara...

Aytaç Eroğlu 29-01-2008 14:32

ilgi ve alakanız için biz teşekkür ederiz

galinos 31-01-2008 18:22

Benim de artık bir cotoneasterim var, arkadaşlara teşekkür ediyorum:))

İklimsiz 31-01-2008 19:14

Trabzon Bonsai Atölyesi arkadaşlarım, yokluğumda ne güzel çalışmalar yapmışsınız öyle. Emre ve Aytaç, ellerinize, yüreklerinize sağlık.

Seyahatimde bonsai saksısı temini konusunda fizibilite çalışmaları yaptım, yakında saksı sıkıntımız kalamayacak umuyorum.

Yeni katılan arkadaşlar ve eski dostlarım bir dahaki toplantıda görüşmek dileklerimle.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025