![]() |
agaclar.net,Trabzon 8. Bonsai Atölye Çalışması (25 Ocak 2009)
Bu arada bu ayki toplantı 25'inde. Yani bu haftasonu. ;)
|
Haftasonu toplantıya gelecekler bana mutlaka bildirsin. Teşekkürler.
|
Niyeçi şartmii
|
:) Şarttur daa !
|
ben geliyorum arkadaşlar...
|
Madem bildirmek şart, beni de listeye yazın:)
|
Ben bildirmeyeceğum. muhalifim gardaşum.
|
Ula Aytaç, niyabaysun hee?
Kim kime muhalif:) |
Ula durun uşaklar. Ben da geliyrum. Kavga etmeyun. Ayiptur.
Saat kaçta buluşuyoruz? Mekan aynı mı? Yine bi arkadaş getiriyorum. |
Aynı mekan, aynı saat.
Gel susam gel, bir değil istediğin kadar arkadaş getir:) |
Kadro aşağı yukarı tamam demektir.
|
Kadroya benide dahil edin bakiiim
|
niye kızaysunuz pakayım pelki pende pir argadaş getirepilirum da
ama kene diyrum pildirmeyen gelemeyecekmi yani. hıı.... |
Hıh, madem öyle, ben de getüreceğum bi arkadaş.
Haböle gençten, sırım kimin:) |
Uyy, inşallah Türhçenun farkli ağuzlarini kullanmak yasak deyuldur daaa :P
|
Yasaksa, biz de tabancamızin sapıni gülle donaturug:)
|
:):):)
|
Arkadaşlar gönlüm sizle bir toplantıya katılmak ama işler biraz zorluyor.
Ama hep manevi olarak yanınızdayım. SAygılar. |
İnşallah birgün seni de aramızda görürüz :) Teşekkürler.
|
Keşke bende oralarda olsaydım da toplantılara katılsaydım... Belki bir temmuz toplantısına bende katılırım. Hem de vyssera'nın çalışmalarını görmek isterdim... Size bol muhabbetli toplantılar dilerim...
|
Ekip damam yani. Uşaklar yarun göruşüruk...
|
4 Eklenti(ler)
Toplantıya dair açıklayıcı bilgileri diğer katılımcı arkadaşlara bırakıyor, kısaca elimdeki resimler ve yapabildiğim kadar açıklama yapmak istiyorum.
Arkadaşımız Susam, adını kimsenin bilemediği bir fidanını getirmiş. Üzerine yerleştirmek için bir de mercan temin etmişti. İlk çalışmamız bu fidan üzerinde oldu. Eklenti 60181 Kökleri mercana nasıl sabitleyebiliriz diye düşünüyoruz. Eklenti 60182 Rafya imdadımıza yetişiyor. Susam mutlu:p Eklenti 60187 Fidanı yeni haliyle saksıya yerleştiriyoruz. Eklenti 60188 Bitti:p Eklenti 60182 |
1 Eklenti(ler)
Emre-Aytaç işbirliği...
Kök budamasını nasıl yapsak? Bu işlemden sonra Aytaç bey aramızdan ayrıldı. Kendisi Akut görevlisiydi ve Zigana' da meydana gelen çığ felaketine çağrılmıştı. Aytaç, seninle ne kadar gurur duysak az. Eklenti 60189 |
1 Eklenti(ler)
Vee... Toplantının muhteşem üçlüsü, neşesi.
Bu üçlü bir kişiye ait, kimin acaba?:dilli: Eklenti 60190 |
Ben de yarın sabah yazayım, fotoğraf makinamı arabada unutmuşum. Tüm katılımcılara teşekkürler.
|
Güzel bir toplantı, aldığımız acı haberle üzüntüye dönüştü. Zigana'da meydana gelen çığ felaketinde yaşamını yitiren dağcılara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Trabzon Tenis ve Dağcılık İhtisas Kulübüne baş sağlığı diliyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Öncelikle Zigana'da hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, Ailelerine başsağlığı diliyorum. Orada hayatını kaybedenlerden birisi de benim hocam ve dağcılıkta bizlere yardımcı olan arkadaşımız Erhan Hocaydı. Hepimiz üzgünüz.
Toplantımızda yapılan çalışmaların ilki Susam'ın kayaüstü çalışması idi. Kaya olarak mercan kullandı. Kırmızı kaya üzerinde hoş duracağına şüphe yok. Bir diğer çalışmamız, Erdek'in ladini idi. Geçenlerde benim aynı boylardaki ladini budamamdan sonra buna da benzer bir budama yaptık. Nursel hanımın ladini sarsılmış olduğundan işlem yapmayı uygun görmedik. Aytaç bey'in çin karaağacına hafif budama yapıldı. Benim küçük kusamonolarım ve yeni aldığım Betta cinsi balığım da toplantıya neşe kattı :) Bir dahaki toplantıda kök budaması ve saksı değişimleri yapma kararı alarak, toplantıyı bitirdik. Tekrar görüşmek üzere. ;) |
5 Eklenti(ler)
...
|
4 Eklenti(ler)
....
|
Calismalarinizin surekli olmasini diliyorum. Buralarda yapilan calismalari artmiyacak kadar guzel oldugu, eklenen fotograflarda goruluyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025