![]() |
5 Eklenti(ler)
Merhabalar herkese 8000 adet albion icin calismalarimiz hizla devam ediyor firsat buldukca resimliyorum ayaklarimiz hazirlandi oluklarimiz koyulacak posetler yerlesecek damlama hortumlari gecirilecek
Eklenti 643187 Eklenti 643188 Eklenti 643189 Eklenti 643190 Eklenti 643191 Herkese hayirli calismalar. |
Alıntı:
Kolay gelsin. Her delik için iki fide kullanacaksınız. 12 cm genişlik 6-10 cm arası yükseklikli katı ortamda metrede 26 bitkinin kök gelişimi için ortam hacmi yeterli olacak mıdır? Genel yaklaşım metrede 13 bitki iken 26 bitki ile aynı verimde ürün elde etmek durumu ticari açıdan çok farklı bir noktaya çekecektir. |
Dün yazacaktım geç kaldım sayın Volkan ters v bir yerdemi gördünüz kimseye danıştınızmı Kudret Tezel hocaya sordum benim fikrim deyil siz roa Oğuz Alper desem onu aramadım fakat onun çalışma şekli deyil geriye başka kimse yoksa. Amatör aç gözlü olur Kudret hocanın sözü kalıyor af buyurun bu şekilde çileklerin gölgede kalan kısımları kararcak meyveler oluşmaz veya renksiz olur küçük kaları T şekli kendini ispatlamış model neden ısrar ettiniz gerekli kişileri arayıp gerwkeni yapın derim kolay gelsin
|
Sayin idris senol bey bu fikir bizim fikrimizdi murat59'un hep aklindaydi zaten akilda olucagina uygulamada olsun dedik giristik artik gerisini bizde gorucez zaten suan bunlar deneme diyebiliriz herkes gibi bizde uygulayarak gorucez dogruyu yanlisi buna gorede olumlu veya olumsuz daha buyuk bir seraya gececegiz ona gore T seklini uygulayacagiz bu A sekli kendi denememiz olacak zaten bizde tahmin ediyoruz acaba ne kadar gunes gorecek nasil olacak diye deneyerek gorecegiz.
Hayirli calismalar. |
Maşallah bereketli olsun, işler bayağı rayına girmiş. Sabah güneşi tam sol kısma denk geliyorsa bana göre hiç güneşlenme sorunu yaşanmaz.
|
Sagolun ismail bey cok tesekkur ederiz sizede bereketli olsun domateslerinizi dikmissiniz size facebook'tanda yollamistim dikili olan festivallerin resimlerini hatirladiysaniz yaz aylarinda gunes sıkıntımiz hic yok her yerden gunesi goruyor simdi hazirladigimiz A olanlari 8000 adet albion icin hazirliyoruz bu hafta insallah dikicez
Hayirli calismalar. |
3 Eklenti(ler)
Merhabalar herkese calismalarimiz hizla gidiyor yetistirme ayaklarimiz kuruldu oluklarimiz ve yetistirme torbalarimiz yerlestirildi dikim deliklerimiz aciliyor ve damlama sulama sistemimiz doseniyor. Ayaklarimizin sol tarafinda 2 sag tarafinda 2 ve usttede 2 olmak uzere 1 ayakta 6 adet olugumuz vardir toplamda 3 adet ayagimiz var.
Eklenti 644058 Eklenti 644059 Eklenti 644060 |
5 Eklenti(ler)
Ve yine satista olan ciceklerimiz fide ve fidanlarimizdan birkac renkli goruntulerde ekliyorum.
Eklenti 644061 Eklenti 644062 Eklenti 644063 Eklenti 644064 Eklenti 644065 Herkese iyi calismalar dilerim. |
kolay gelsin :))
teknik danışmanlık şu an için alıyormusunuz ? çilek sistemi ile çalışmaları gösterme imkanınız varmı sistem nasıl çalışacak gübre hazırlama pompa vs gibi |
Sagolun sayin idris senol bey teknik danismanlik almiyoruz tamamen hersey bizim el emegimiz yani ayaklarin kesim kaynak isleri hepsi kendimize ait sagolsun besinleri kudret hocamiz hazirliyor bugun yarin fidelerin ekimini yapicaz damlama sulama ve motor tank baglantilarini bugun yapacagiz resimlerini koyarim sayin idris senol bey gubre hazirlamasini manuel olarak 1 tonluk tankimizda ph ec hazirlayip veriyoruz yarim beygirlik bir motorumuz var 1parmak ana besleme hortumu ana beslemeden hirsiz kelepce dedigimiz kelepcelerle oluklardaki damlama borularina sargili yumusak siyay hortumla baglaniyor detayli olarsk fotograflayip koyacagim
Iyi calismalar dilerim |
5 Eklenti(ler)
Merhabalar herkese cileklere verdigimiz besinden drenaj cikislarimizi tekrardan kullanmiyoruz onlari suanlik yetistirdigimiz babamin ilgilendigi kivircik marullara veriyoruz yaz boyuncada domates biber patlican gibi sebzelerimize verecegiz suan yetistirdigimiz maritima cinsi kivircik marullardan ilk hasati yapmaya basladik ve bu aksam yemeginde afiyetle yiyecegiz yetisme suresi 75 gun civari agarlik olarak 1150 gram 1200 gram arasi geliyor
Eklenti 645962 Eklenti 645963 Eklenti 645964 Eklenti 645965 Eklenti 645966 Herkese iyi calismalar dilerim. |
5 Eklenti(ler)
Herkese merhabalar birkac zamandir resim paylasamiyordum hem yegenimin dugunu gerekcesiyle hemde baglarimizin bakimlari ilac atma isleri ve yaprak toplama basma isleri dolayisiyla izmir ve manisadaydim üzüm baglarimizdan karisik olarak meyve ve zeytin agaclarimizdan babamda bu arada yaprak topluyor birkac kare resimde paylasicam
Eklenti 647714 Eklenti 647715 Eklenti 647716 Eklenti 647717 Eklenti 647718 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Ek ve asil olarak 23 gun once dikmis oldugumuz albionlarin resimleri ve gelismeleri ayrica daha once 2bin adet dikmis oldugumuz festivallerin son zamanlari ve son meyveleri suan olan resimler
Albionlarimizin bugün itibari ile 23 gunluk gelismeleri Eklenti 647721 Eklenti 647722 Eklenti 647723 |
5 Eklenti(ler)
Festival cinsi cileklerimizin artik sonlari yaklasti son 2 hasatimiz falan olacak gibi gorunuyor
Eklenti 647724 Eklenti 647725 Eklenti 647726 Eklenti 647727 Eklenti 647728 |
Güzel görünüyor
|
4 Eklenti(ler)
|
Sagolun cok tesekkur ederim sayin idris senol bey
|
Çok güzel çalışma karşılığı tabii ki güzel sonuç....
|
kolay gelsin Sayın volkan59, çok güzel görünüyor herşey. Benimde merakım işin sulama ve besin dağıtım şebekesi kısmı.Fotoğraf göremedim gözümden kaçtıysa affola. kolay gelsin
|
Sagolun tesekkur ederim sayin tcoalngsau besin kismi 1 tonluk kare tankimiz var onda manuel olarak ec ve ph'ı hazirliyoruz yarim beygirlik 1 parmak cıkısli pompamizla ana besleme hortumuna basiyoruz besleme hortumundanda posetlerin iclerinden gecen damlama hortumlarina veriyoruz beslemesini yapiyoruz.
|
5 Eklenti(ler)
Herkese merhabalar albion cinsi cileklerimizin gelisimleri gayet guzel gidiyor bugun 32 gun oldu dikeli bir sefer hepsinin uzerinden ilk ciceklerini topladik
Eklenti 648441 Eklenti 648442 Eklenti 648443 Eklenti 648444 Eklenti 648445 |
5 Eklenti(ler)
Bu arada festival cinsi fidelerimizdende biraz resimler guzel goruntuler paylasicam
Eklenti 648446 Eklenti 648447 Eklenti 648448 Eklenti 648449 Eklenti 648450 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Maşallah Allah bereketini versin,
çok güzel süper , süper.... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025