![]() |
|
sayın mesele 61 arkadaşamız topraksız tarımı öğrenmek için aynı zamanda topraksız tarıma geçmek için başlamış 1 vermeden 5 alınmayacağnı çözmüş:)
birsüredir takip ediyorum adam cin olmadan şeytan olmaya kalkıyor tavsiyem önce formun en az %50 sini okumanız hatta %100 dicem sevebi ise bu iş ayrıntılarda gizli (şeytan ayrıntıda gizlidir) varsayımı gibi:( biz burda insanlara en kestirmeden anladığmız kadarını bu işi çözmeye yardımıcı oluyoruz en ufak menfatimiz yok adam daha önceki gün okudum mesaj sayısı 1 bana topraksız tarımda yardımcı olacak yardım ?!sadece bakıyorsunuz!:confused: topraksız tarım bir ilim dalı işin ruhunu çözemezseniz yapamazsınız otomasyon sistemidir, basitte olsa ec ve ph dikkat edilmezse bir arpa yol almaınız,,,,, 1 kg süt için inek beslemek gibi birşey olur ister bunun gibi otomatik sistemleri tartesten alırsınız ister topraksu tarım sitelerinden ister kudret hocanın serabekçisi karar sizin,,,!!! fakat arkasında duran birsi olmalı ilk topraksız tarıma başlarken profosyenel yardımlar almanız o kıstaslarda ,sıkalalar içersinde hareket etmeniz ****** ömrünüzün sonuna kadar hazır balık almıyacağnız ama size tavsiyem sitede bu işi bilen kişlerle diyoğloğnuzu kesmeyin mesele61 arkadaşımızın çalışmasını çok beğendim umarım dahada güzel çalışmalara imzasını atarlar:) bu çalışmaları görselikle bize sunduğunuz için ayrıca teşekkür ederim :) |
mesele61 sera için ne kadar harcadınız ?
|
100m sera kursak topraksız tarım için maliyeti ne olur acaba? bu konuda sera kuran bildiğiniz firmalar var mı?
|
Alıntı:
rabbim emeklerinizi heba etmesin çiftçimiz kazansın...peki hangi ürünler yetiştiriyorsunuz? serayı siz mi kurdunuz yoksa kuran şirketler aracılığı ile mi kurdunuz? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025