![]() |
biz topraksız tarımın zarar yarar tartışırken adamlar atı alıp manş denizini geçmiş
http://http://1080.plus/mobile/?zmNvedQy2JU.video |
Merhaba Sayın Tartes.
Bitki Fabrikasında kullandıgınız kontrol cihazları hakkında sizinle görüşmek isterim.. Sakıncası yoksa Gsm nonuzu rica etsem bildirirmisiniz. Çalışmalarınızda başarılar diler, saygılar sunarım. |
telefon numaramı size mesaj ile gönderdim
|
sayın tartes florasan tarzı bitki yetiştirmek için ürününüz varmı
bitki yetştirme ürünü en ucuz elektirik sarfiyatı ve fiyat bakımından öneriniz varmı |
floresan satışımız yok. led satışımız 2 haftaya başlayacak.
Floresan: 58W/860 floresanları 12,5cm aralıkla kullanarak üretim yapabilirsiniz. Fiyatı yaklaşık 4,80 TL dir. İki floresan bağlayabileceğiniz elektronik balast 32,00 TL dir. Buna göre 1m genişliğinde 1.5m uzunluğunda alan için toplam maliyet yaklaşık 180,00 TL dir. Yaklaşık olarak saatte 0,48kW elektrik kullanır. Ömrü 12,000 saattir. LED: 80W Kırmızı-mavi LEDi 50cm aralıkla kullanarak üretim yapabilirsiniz. Fiyatı yaklaşık 550,00 TL dir. Buna göre 1m genişliğinde 1.5m uzunluğunda alan için toplam maliyet yaklaşık 1.100,00 TL dir. Yaklaşık olarak saatte 0,16kW elektrik kullanır. Ömrü 50,000 saattir. |
5 Eklenti(ler)
bitkifabrikası çilek deneme resimleri.
dikim 27 Ekim 2016 |
1 Eklenti(ler)
ışık-gübre pompası toplam çalışma süresi grafiği.
bitkiler ışığı gördükten 3 saat sonra gübre kullanmaya başlıyor. |
1 Eklenti(ler)
ışık-asit pompası toplam çalışma süresi grafiği.
sistem karanlıktan 2.5 saat sonra asit kullanmaya başlıyor. |
sayın tartes beyaz çilek poşetleri gelecekmi acelmiz yok bekleriz
sezon olmadığı için bulamadık |
bizde sadece torba olarak yok.
cocopeat ile birlikte var. |
Alıntı:
beyaz cocpeat getirme imkanınız olur |
|
Alıntı:
biz amatörler için kg bazında istenilen elementleri yapmanız mümkünmü hiç olmazsa 2 ..3 kg olsa kargo maliyeti iner |
yıllardır çok istediğim birşey fakat çuvaldan bölüp satmak yasak.
|
Alıntı:
Çuvalı 100 lira olan gübre oluyor iki katı. Ticaret bu . ancak ambalaj girdisini unutmamak gerekir. |
|
|
|
|
1 Eklenti(ler)
çilek
|
|
|
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025