![]() |
çok güzeli. elinize emeğinize sağlık
|
selam turhan engin bey
akıllı vana sistem kurmuştunuz nasıl gitti çalışmanız birde vidoonuz var:) https://www.youtube.com/watch?v=q6Nv5QUogeA |
Merhaba Sayın İdris Şenol;
Akıllı vana (auto pot) sistemini kurduktan sonra bir arkadaşım ısrarla bunu istedi ben de kendisine hediye ettim.Ben sistemi verdikten üç ay sonra tayini çıktı ve Çorlu dan ayrıldı.Kendisi ile telefonda ara sıra görüşüyoruz. Sistemin çalışmasından gayet memnun. Saygılarımla Turhan Engin. |
5 Eklenti(ler)
Selam sevgili topraksız tarım severler,
Uzunca bir zamandan beri yapmış olduğum topraksız tarım sistemi kurulumlarından dolayı forumda paylaşımda bulunamadım... Daha sonra bu çalışmaları sizlerle paylaşacağım... Bugün ise soğuyan havaların etkisinden bir nebze kurtulmak adına yazdan kalan, daha önceden paylaşmadığım seramızın en coşkulu halinin görüntülerini takdirlerinize sunuyorum... Öncelikle salatalık fotoğraflarıyla başlayalım... |
4 Eklenti(ler)
Biber ve biberiyeler...
|
5 Eklenti(ler)
Kudret narı fotoğrafları...
|
5 Eklenti(ler)
Domates ve çileklerimiz...
|
5 Eklenti(ler)
Tüm ürünlerden oluşan karma fotoğraflar...
|
3 Eklenti(ler)
Karma fotoğrafların devamı...
|
Hepinize iyi çalışmalar, bereketli hasatlar temenni ederim... Giriş kısmında da belirttiğim gibi yapmış olduğum topraksız tarım çalışmalarıyla ilgili fotoğrafları da sonuçlandırdıktan sonra sizlerle paylaşacağım...
Saygılarımla Turhan Engin |
tablo gibi olmuş maşallah
hıyarlar topraklı tarımdamı yetiştiriyorsunuz |
Abicim,
gene döktürmüşsün emeklerine sağlık.... |
Çok teşekkür ederim Sayın Beşiktaşlı ve Sayın Volkan0048;
Sayın Beşiktaşlı, görmüş olduğunuz bütün ürünler topraksız tarımda yetiştiriliyor. Saygılarımla Turhan Engin... |
5 Eklenti(ler)
Ocak ayı başlarında kurulumuna başlayıp bitirdiğimiz 100 metrekarelik topraksız çilek serasına ait fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum... Öncelikli olarak sera içerisinin membran ile kaplanması ve saksı standlarının imalat ve kurulumuna ait fotoğraflarla başlayalım...
|
5 Eklenti(ler)
Beşibiryerde agregatın hazırlanması aşmasındaki fotoğraflarla devam ediyoruz...
|
5 Eklenti(ler)
Saksıların hazırlanması ve doldurulması ait fotoğraflar...
|
5 Eklenti(ler)
Sulama ve elektrik tesisatının kurulumuna ait fotoğraflar...
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafların devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Yeni ekilen fidelerin fotoğrafları...
|
5 Eklenti(ler)
Fidelerin ekiminden 22 gün sonraki seranın durumu...
|
5 Eklenti(ler)
Seranın 11.03.2017 tarihindeki son görünümü...
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili topraksız tarım dostları,
Çorlu'nun Yulaflı Köyünde kurulumunu gerçekleştirmiş olduğumuz 100 metrekarelik topraksız çilek serasına ait olan paylaşacağım fotoğraflar şimdilik bu kadar... Sırada geçen bahar sezonunda kurulumunu yapmış olduğum terastaki topraksız tarım sisteminin fotoğrafları var... |
5 Eklenti(ler)
Sulama sisteminin kurulumuna ait fotoğraflar...
|
5 Eklenti(ler)
Kurulum fotoğraflarının devamı,
|
5 Eklenti(ler)
Bir yaşındaki çilek fotoğrafları ve yeni ekilmiş olan domates, biber, salatalık fidelerine ait fotoğraflar...
|
Sevgili dostlar topraksız tarım çalışmalarımla ilgili paylaşacaklarım bugünlük bu kadar... Hepinize iyi çalışmalar, bereketli hasatlar temenni ederim...Saygılarımla Turhan Engin...
|
Turhan abim,
süpersin emeklerine sağlık, çok çok güzel.... Allah'a emanet olasın başarılar... |
Teşekkür ederim Kardeşim;
Sizlere de çalışmalarınızda başarılar, sağ olun var olun... Saygılarımla Turhan Engin. |
5 Eklenti(ler)
Merhaba sayın topraksız tarım severler. Seramın nisan 2017 fotoğraflarını beğeninize sunuyorum. herkese mutlu bir hafta sonu dilerim.
Saygılarımla Turhan ENGİN |
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafların devamı;
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafları devamı,;
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafların devamı..;
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğrafların devam...;
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili topraksız tarım severler, Seramın nisan 2017 fotoğraflarının hemen ardından mayıs 2017 fotoğraflarını da paylaşıyorum, böylelikle 1 aylık gelişim farkını net bir şekilde görebileceğiz.
Saygılarımla Turhan ENGİN |
5 Eklenti(ler)
mayıs fotoğrafları devam ediyor;
|
5 Eklenti(ler)
mayıs fotoğraflarına devam;
|
5 Eklenti(ler)
mayıs 2017 fotoğraflarına devam ediyoruz,,
|
5 Eklenti(ler)
mayıs 2017 fotoğrafları son sürat devam ediyor;
|
Sevgili topraksız tarım severler , nisan ve mayıs aylarına ait sera fotoğraflarım şimdilik bunlardan ibaret . Diğer fotoğrafları da zaman içerisinde paylaşmaya devam edeceğim.
Hepinize bereketli hasatlar Saygılarımla Turhan Engin. |
hocam sözün bittiği yerdeyiz,
emeklerine, ellerine sağlık, paylaşımın için ayrıca teşekkürler.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025