![]() |
Ayrıca bir yanlış anlama var. 15-20cm çimlenmiş arpalar ineklere günlük diğer kuru yemlerin yanında maksimum 8kg veriliyor. Yani sekiz gün boyunca değil. Günde 8kg dan fazla verilirse ters tepiyor. Oysa normalde doğada yetişen arpa ineklere sürekli verilir ve sorun çıkmaz.
Çimlenmiş arpa tanelerinde nişasta, şekere ve diğer besinlere dönüşüyor. Bu aynı zamanda malt yapımında kullanılan bir yöntem. Doğada aynı otlaktan sürekli otlayan ineklere neden bir şey olmuyor. Onlara 8 kg dan fazla taze ot yememesini mi söylüyorlar! ****** hayır. Demek ki doğal olmayan yolla üretilen besinlerde tehlike var. Şu an bunu ispat edecek durumda değilim ama zaten gerek te yok. Doğal olan daima en sağlıklı yoldur. |
O zaman bu konunun devavantajları diye bir başlık açıp oraya yazın. Ben gelip sizin akvaryum formuna, akvaryumda balık beslemenin kötü bir şey olduğunu yazsam uygun olur mu ?
Yaptığım şey saldırganlıksa sizin bu garip tutumunuzdan kaynaklanıyor. Uyardığınız için teşekkür ederiz ömrünüz çok olsun. Bir daha yapmayacağız topraksız tarım. Ülkem teknolojiden uzak durarak gelişecek inşallah sizin gibi hassas yürekli insanlar sayesinde. Gözlerinizden öpüyorum. |
Alıntı:
|
Vildan hanımdan özür dileyerek bu başlıktan ayrılıyorum.
|
Sayın kutupaneci hem bu işe gönül vermişleri hem de yıllarca okuyup o diplomayı hak edenleri küçümsüyorsunuz.
Topraksız tarımı sağlıksız buluyorsunuz, topraklıdaki ürünleri de bizler zehirledik zaten. Sizin için tek sağlıklı gıda doğal akvaryumunuzdaki balıklar galiba. Bu arada akvaryumculuktan hiç anlamam ama iş bitki besleme olunca kusura bakmayın emeğimizi, bilgimizi, deneyimimizi bu kadar da ayaklar altına aldıramayacağım. |
Sallandıracaksın Taksimde üç beş ziraatçı bak bi daha zehirliyorlarmı milleti:D:D:D:D
|
Netekim en doğru tesbiti bir ziraat mühendisi arkadaşımız yapmış:D
|
Envor ++
|
Alıntı:
Yalnız Taksim meydanında idam sephasına çıkartılırda, son isdediğiniz nedir diye sorarlarsa; Şöyle kalabalık bir Ağaçlar.net toplantısı isteyeceğim, malina'da gelsin derim ona göre :D:D:D:D |
PH'yi düşürmek için birkaç damla limon sıkıyordum, bundan sonra kutupaneci sıkacağım. Burada bunlardan çok var.
|
Bahcemde havuc olsa keske, tavsan olurdu, korkmazdim. Yer altindan zombi cikacak gibi sisiriyor. Cok korkuyorum. Komsumu havuc dikme konusunda tesvik etmeliyim galiba:)
|
*** arkadaşlar bana eriyik nasıl yapılmasını öğretecek usta arıyorum yardımcı olurmusunuz bana şimdiden tşkr:not çilek için
|
Eriyik derken...
Usta derken... Yardımcı derken... Not: çilek derken... Kudret amca, Enver bey demek istiyorsun herhalde... Kardeşim güzel bir tartışmanın içine girdin yahu... |
Öncelikle Yeni başlayacaklar için topraksız tarım... başlığıyla başlamanı öneririm birde imla kurallarına dikkat etmeni.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025